Το θύμα αναφέρθηκε σε εξύβριση και όχι σε ξυλοδαρμό, λέει η ΕΛΑΣ για το νέο περιστατικό με γνωστό δικηγόρο

Για την καταγγελία της 43χρονης ασκούμενης δικηγόρου σε βάρος πολύ γνωστού ποινικολόγου μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Κωνσταντία Δημογλίδου μιλώντας στον ΣΚΑΙ «η ΕΛ.ΑΣ. έχει λάβει γνώση για το συγκεκριμένο περιστατικό από τον Απρίλιο, όταν και υπήρξε μια καταγγελία για το αδίκημα της εξύβρισης. Το ίδιο το θύμα ανέφερε πως διερευνήθηκε η καταγγελία, καθώς αναζητήθηκε ο φερόμενος ως δράστης, όμως δεν κατέστη δυνατόν να συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου, με τη δικογραφία να έχει διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Προς το παρόν δεν έχει απαγγελθεί κάποια κατηγορία, ενώ από την πλευρά της η σύζυγος του γνωστού δικηγόρου κάνει λόγο για συκοφαντίες.

Σε κάθε περίπτωση, επεσήμανε η κ. Δημογλίδου, είναι πιθανόν αφού παραδόθηκε η δικογραφία, να προσκομίστηκαν πρόσθετα στοιχεία που να επιβεβαιώνουν το αδίκημα του ξυλοδαρμού σε δεύτερο χρόνο.

Όσα είπε η δικηγόρος στο MEGA

Μιλώντας στο MEGA, περιγράφει το επεισόδιο.

«Τσακωνόμαστε για το οικονομικό κομμάτι κατά βάση και αρχίζει να μου λέει ότι είμαι μεγάλη κ… και ότι δεν έχει δει μεγαλύτερη. Ένα δικηγορικό τίποτα, που το πήρε στο γραφείο και με τίμησε. Όταν τόλμησα να αντιδράσω και να πω ότι δεν σε χάλασε κιόλας, ένα σωρό δουλειές σου έβγαζα, με χτύπησε αρχικά. Όλα αυτά με το αυτοκίνητο εν κινήσει, κινδυνεύοντας να σκοτωθούμε. Από την αριστερή πλευρά ο αστυνομικός το διαπίστωσε, φαινόταν η μελανιά στο πρόσωπό μου», ανέφερε η 43χρονη.

Ο δικηγόρος ισχυρίζεται πως εκείνη τον χτύπησε και όχι εκείνος.

Η δικηγόρος εργάστηκε στο δικηγορικό γραφείο τους δυο τελευταίους μήνες ως εξωτερική συνεργάτης.

Η υπόθεση έχει φτάσει στον εισαγγελέα και ενεργείται προκαταρκτική εξέταση, ενώ τα διερευνώμενα αδικήματα είναι βία και απειλή.

Τι λέει η σύζυγός του δικηγόρου

H σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου μέσω του δικηγόρου της υποστηρίζει ότι δέχεται bullying από την 43χρονη και όπως λέει, ακόμα και στην αθλιότητα όρια αξιοπρέπειας.

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχω δεχθεί επανειλημμένως διαδικτυακό bullying από γυναίκα συνάδελφό μου, που εσχάτως αναφέρεται ως «ασκούμενη δικηγόρος 43χρονη», η οποία έχει παρουσιαστεί δημοσίως, άλλοτε ως δήθεν συνεργάτης του γραφείου μου, και ιδιωτικώς, ως φερόμενη εφήμερη ερωτική σύντροφος του συζύγου μου, άνευ της δικής μου γνώσεως, για οποιαδήποτε από τις επικαλούμενες δύο εκδοχές της».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.