Φτιάξε τα πιο stylish καλοκαιρινά συνολάκια στις διακοπές με τις παρακάτω προτάσεις

Εάν σας αρέσει να συμβαδίζετε με το κάθε trend και να  έχετε τα πιο stylish και μοδάτα outfit όπου και να πηγαίνετε τότε σίγουρα αυτό το άρθρο είναι για εσάς. Εδώ θα μπορέσετε να βρείτε τις απόλυτες προτάσεις summerlook που θα μπορέσετε να κάνετε στις φετινές σας διακοπές για να κλέψετε το κάθε βλέμμα και να δείξετε την τέλεια επίγνωση σας επάνω στις τάσεις που κυριαρχούν στο χώρο της μόδας. Πάμε να δούμε τα trend που θα σας βοηθήσουν να μετατραπείτε στην πιο coolfashionista ακόμα μια φορά.

  • Δοκιμάστε να κάνετε styling με animalprint

Το animalprint και κυρίως το λεοπάρ έχουν σαρώσει πραγματικά την αγορά. Σε κάθε κατάστημα θα βρείτε αμέτρητα κομμάτια με αυτό το design όπως Jean παντελόνια, φούστες, μπλούζες, τσάντες, μαγιό, φορέματα ή ακόμα και πυτζάμες γυναικείες καλοκαιρινές για παράδειγμα νυχτικά καλοκαιρινά για να είστε στιλάτη ακόμα και όταν πέφτετε για ύπνο. Αυτό το trend θα σας δώσει την ευκαιρία να πειραματιστείτε και να ανακαλύψετε διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κάνετε styling το συγκεκριμένο print δημιουργώντας τα πιο εντυπωσιακά συνολάκια.

  • Φορέστε διάφορα boho κομμάτια

Ένα επίσης style το οποίο αυτό το καλοκαίρι ξανά επιστρέφει στο προσκήνιο είναι το ντύσιμο χρησιμοποιώντας boho κομμάτια. Εκτός φυσικά από το ότι είναι παρά πολύ trendy αυτή τη περίοδο αυτά τα ρούχα είναι ιδανικά για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού καθώς είναι παρά πολύ αέρινα και σας κρατάνε δροσερούς καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Τα boho ρούχα θα σας βοηθήσουν επίσης να φτιάξετε μερικά πιο alternative και όχι τόσο κλασικά look κάτι το οποίο είναι ιδανικό εάν θέλετε να δοκιμάσετε μια νέα αισθητική ή τρόπο ντυσίματος.

  • Musthaveείναι τα flat πέδιλα και τα σανδάλια με τρακτερωτή σόλα

Όσον αφορά τα παπούτσια φέτος οι τάσεις κυμαίνονται στα δυο άκρα δηλαδή στα flat κομψά γυναικεία πέδιλα και στα τρακτερωτά σανδάλια. Φέτος εάν θέλετε να κάνετε δυο αγορές παπουτσιών που θα σας βοηθήσουν να συμβαδίζετε με τη τελευταία λέξη της μόδας τότε αυτά τα ζευγάρια είναι ιδανικά για εσάς. Αυτό το καλοκαίρι όλες οι γυναίκες βλέπουμε από τώρα να κυκλοφορούν φορώντας τα πιο iconic τρακτερωτα σανδάλια ή πλατφόρμες και να ροκάρουν την κάθε τους εμφάνιση. Είναι μια ευκαιρία λοιπόν να το δοκιμάστε και εσείς. Για να κάνετε φυσικά πιο casualκαι κομψές τις εικόνες σας χωρίς αμφιβολία θα χρειαστείτε ένα ζευγάρι γυναικεία flatδερμάτινα πέδιλα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.