Αδελφή Δημήτρη Κόκοτα: Θα με πάρουν τα κλάματα, η ευχή μου είναι να γίνει καλά και να γυρίσει στην οικογένειά του

Στην πορεία αποκατάστασης της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, αναφέρθηκε η αδελφή του, Έλλη, σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Το Πρωινό», με την ίδια να καταγράφεται συναισθηματικά φορτισμένη.

Υπενθυμίζεται ότι, στα τέλη Μαρτίου, ο Δημήτρης Κόκοτας βρισκόταν στις πρόβες για το J2US όπου συμμετείχε, όταν αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, και χρειάστηκε να διακομισθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο Δημήτρης Κόκοτας υπέστη καρδιακή ανακοπή και μετά την ανάνηψη διασωληνώθηκε, με το οικογενειακό του περιβάλλον να μεταφέρει έκτοτε τα νεότερα για την υγεία του και τον τραγουδιστή να παραμένει μέχρι και σήμερα στο νοσοκομείο, χωρίς, πλέον, να υποστηρίζεται μηχανικά.

Δημήτρης Κόκοτας: «Είναι σε σταθερή κατάσταση, η γυναίκα του και το παιδί του περιμένουν να γυρίσει»
«Είναι σε μία σταθερή κατάσταση. Περιμένουμε κάθε μέρα να γίνει και καλύτερα. Εύχομαι τα καλύτερα, να πάει γρήγορα καλά, και να πάει στο σπίτι του ο άνθρωπος. Ο κάθε ασθενής είναι διαφορετικός, ο καθένας παίρνει τον χρόνο του, κάθε οργανισμός είναι αλλιώτικος. Δεν μπορώ να σας πω, γιατί θα με πάρουν τα κλάματα τώρα. Περιμένω να γίνει καλά και εγώ, να γυρίσει στην οικογένειά του, στο παιδί του, στη γυναίκα του. Αυτά είναι τα βασικότερα, το παιδί του, και μετά είμαστε όλοι εμείς οι άλλοι», ανέφερε αρχικά η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα.

Η ίδια ρωτήθηκε στη συνέχεια αν ο Δημήτρης Κόκοτας την καταλαβαίνει όταν του μιλάει, με την Έλλη Κόκοτα να απαντά: «Εγώ δεν είμαι γιατρός, πάω τον βλέπω, του λέω αυτά που θέλω να του πω και φεύγω. Κάθε μέρα εκεί, σίγουρα (σ.σ. οι γιατροί) κάτι κάνουν, αλλά περιμένουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Η Κατερίνα (σ.σ. σύζυγος Δημήτρη Κόκοτα) και αυτή περιμένει, είναι κάθε μέρα στον άνδρα της, και το παιδί περιμένει, όπως όλα τα παιδιά του κόσμου περιμένουν τον μπαμπά τους. Εύχομαι γρήγορα να γίνει καλά, τίποτε άλλο, και να γυρίσει στην οικογένειά του. Η ευχή μου είναι αυτή».

«Εγώ περιμένω να πάρει τον χρόνο του και να γυρίσει, γιατί, όπως είπαμε, κάθε ασθενής είναι διαφορετικός, και περιμένουμε», πρόσθεσε η αδελφή του τραγουδιστή.

iefimerida.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.