Συνεδριάζει την Τετάρτη (3/7) η Δημοτική Επιτροπή Ραφήνας Πικερμίου – Τα 7 θέματα που θα συζητηθούν

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, σας καλεί σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 8 και 9 του Ν. 5056/2023 και της υπ’ αριθ. 303/30971/02-04-2024 εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών, σε διά ζώσης συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα Ραφήνας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024 και ώρα 14.00 προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

Λήψη απόφασης περί έγκρισης σχεδίου Κανονισμού Λειτουργίας Δημοτικών Χώρων & Εγκαταστάσεων Αθλητισμού & Πολιτισμού Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Λήψη απόφασης περί κατακύρωσης της ανάθεσης της σύμβασης για την παροχή υπηρεσιών για τον «Καθαρισμό Δημοτικών Οδών για πυροπροστασία ΔΚ Πικερμίου» με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση σύμφωνα με την παρ. 2γ του άρθρου 32 του Ν. 4412/2016.

Λήψη απόφασης περί κατακύρωσης της ανάθεσης της σύμβασης για την παροχή υπηρεσιών για τον «Καθαρισμό Δημοτικών Οδών για πυροπροστασία ΔΚ Ραφήνας» με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση σύμφωνα με την παρ. 2γ του άρθρου 32 του Ν. 4412/2016.

Λήψη απόφασης επί αιτήσεως πρώην δημάρχου για την παροχή νομικής υποστήριξης σε ποινική δίκη.

Λήψη απόφασης επί αιτήσεως πρώην αντιδημάρχου για την παροχή νομικής υποστήριξης σε ποινική δίκη.

Γνωμοδότηση για την τοποθέτηση στύλων και εγκατάσταση δικτύων σε χαντάκια, καμπίνες και φρεάτια στα πλαίσια της κατασκευής του Έργου ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ FIBER TO THE HOME (FTTH) ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, «FTTH ΝΤΡΑΦΙ» επί κοινοχρήστων χώρων αρμοδιότητας Δήμου.

Λήψη απόφασης περί επιστροφής χρηματικών ποσών ως αχρεωσθήτως καταβληθέντων.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΕΒΑ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.