Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 29 Ιουνίου

Κριός

Η σημερινή μέρα είναι δυνητικά εξαιρετική για την εύρεση φρέσκων λύσεων ή εναλλακτικών μεθόδων επιχειρηματικής δραστηριότητας και για να κάνεις το σπίτι ή στην οικογενειακή σου ζωή να λειτουργεί πιο ομαλά. Μπορεί να υπάρξει μια ευκαιρία να κάνεις τον εαυτό σου ή τους αγαπημένους σου να νιώθουν πιο ασφαλείς, ακόμα κι αν αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα. Η επίλυση προβλημάτων και η δημιουργική ενασχόληση ευημερούν. Παρόλα αυτά, ο Κρόνος σταθμεύει για να γυρίσει ανάδρομος σήμερα και είναι καλύτερο να αναλογιστείς τις ευθύνες σου και να εργαστείς βήμα προς βήμα προς τους στόχους σου.

Ταύρος

Ο Κρόνος σταθμεύει σήμερα προκειμένου να στραφεί ανάδρομος. Η ανάγκη να αναθεωρήσεις, να προβληματιστείς και να αναδιοργανώσεις την εργασία σου, τα μακροπρόθεσμα σχέδια ή τους στόχους κοινωνικής ζωής και ευτυχίας τους επόμενους μήνες μεγαλώνει. Μια αλλαγή προοπτικής εμφανίζεται τώρα και είναι σοφό να σκεφτεί κανείς ότι οι σπατάλες ή η επέκταση μπορεί να οδηγήσουν σε άγχος και όχι ευχαρίστηση προς το παρόν. Το να εστιάζεις σ’ αυτό που ήδη έχεις κάνει, μπορεί να είναι πιο σοφό. Αυτή μπορεί να είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ανανεώσεις ή να ασχοληθείς ξανά με μια εργασία σε εξέλιξη ή ένα προσωπικό χόμπι.

Δίδυμοι

Αυτή είναι μια καλή μέρα για ευκολία και ροή στην επικοινωνία. Είσαι πιο αποστασιοποιημένος με αυτό που εκφράζεις, κάτι που σε βοηθά να μιλήσεις για πράγματα, ακόμα και για δύσκολα ζητήματα με ευκολία, καθιστώντας αυτή τη στιγμή κατάλληλη για να απαλλαγείς από κάποιο άγχος ή να μοιραστείς ένα πρόβλημα με κάποιον. Μπορεί να απολαύσεις μια ξαφνική ή προσωπική έλξη σήμερα. Θα μπορούσε να υπάρξει νέα οπτική για ένα παλαιότερο περίπλοκο ζήτημα. Ο Κρόνος σταθμεύει για την ανάδρομη πορεία του και θα συνεχίσει να κινείται ανάδρομος μέχρι τις 15/11. Πιθανότατα αυτό το διάστημα θα νιώσεις μια αλλαγή στην σχετικά με το πως αντιμετωπίζεις τις ευθύνες, την καριέρα ή την πορεία της ζωής σου.

Καρκίνος

Σήμερα το βρίσκεις πιο εύκολο να πεις την άποψη σου. Οι δραστηριότητες επικοινωνίας ή η κοινωνικοποίηση μπορεί να είναι ανταποδοτικές. Μπορεί να είσαι ιδιαίτερα πνευματώδης ή διορατικός και οι άλλοι σε εκτιμούν για τις ιδέες και τις στοχαστικές κινήσεις σου. Μπορείς να δεις ένα φίλο με εντελώς διαφορετική ματιά, κάτι που μπορεί να είναι συναρπαστικό. Αυτή είναι μια στιγμή για ασυνήθιστες ή απροσδόκητες εμπειρίες με τωρινούς και παλιούς φίλους. Μπορεί επίσης να υπάρχει μια καλή στιγμή για συναντήσεις, ομαδικές δραστηριότητες και ομαδική εργασία.

Λέων

Με τη σημερινή όψη Ερμή – Ουρανού, η σκέψη σου είναι πιο δημιουργική απ’ ότι συνήθως. Σκέψεις του παρελθόντος ή ιδιωτικών, περίπλοκων θεμάτων τείνουν να κυριαρχούν. Ακόμα κι έτσι, κάνεις μια νέα στροφή στο παρελθόν ή βλέπεις παλιά προβλήματα υπό νέο πρίσμα. Θα μπορούσες να αξιοποιήσεις την εμπειρία του παρελθόντος για να βελτιώσεις τις επιχειρηματικές σου υποθέσεις. Μπορεί να υπάρξει μια ξαφνική παρόρμηση να επικοινωνήσεις με κάποιον ή μπορεί να γίνεις ο παραλήπτης συναρπαστικών ειδήσεων ή επαφών. Ωστόσο ο Κρόνος σταθμεύει για την ανάδρομη πορεία του και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου και μπορείς να επωφεληθείς από μια ανασκόπηση των οφειλών σου, της συναισθηματικής υγείας και των στενών σχέσεων σου.

Παρθένος

Η σημερινή διέλευση Ερμή – Ουρανού είναι καλή για να αφήσεις τα αρνητικά πίσω σου και να πιάσεις νέες και συναρπαστικές ιδέες. Οι σχέσεις, η επιχειρηματική και η επαγγελματική δραστηριότητα ενισχύονται. Η διαισθητική κατανόηση των γύρω σου επηρεάζει θετικά τις συναλλαγές σου σήμερα. Είναι πιθανό να προσελκύσεις ένα κοινό, μια ομάδα ή ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σου. Είναι μια καλή στιγμή για την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων, ιδιαίτερα τεχνικής ή επιστημονικής φύσης. Ωστόσο ο Κρόνος σταθμεύει για την ανάδρομη πορεία του, υπενθυμίζοντας σου τη δουλειά που πρέπει να κάνεις για να σταθεροποιήσεις κρίσιμους τομείς της ζωής σου.

Ζυγός

Μια διέλευση Ερμή – Ουρανού σήμερα είναι δυνατή για προσωπική έκφραση και ευχάριστες εκπλήξεις. Η υποστήριξη φαίνεται να υπάρχει όταν τη χρειάζεσαι περισσότερο. Είναι μια καλή στιγμή για να καταπιαστείς ή να ανανεώσεις ένα έργο, ιδιαίτερα κάτι που σχετίζεται με την καριέρα σου και μπορεί να απολαύσεις και να επωφεληθείς πλήρως από κάποια έρευνα. Επίσης σήμερα, ο Κρόνος σταθμεύει για την ανάδρομη πορεία του και μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις με τις καθημερινές σου υποθέσεις, τη δουλειά, την υγεία ή τις καθημερινές σου συνήθειες τους επόμενους μήνες. Μπορείς να επαναξιολογήσεις τις δεσμεύσεις για συγκεκριμένα θέματα, έργα ή θέσεις εργασίας τους επόμενους μήνες.

Σκορπιός

Οι σημερινές συζητήσεις μπορεί να είναι εμπνευσμένες και να φέρουν ακόμα και μια σημαντική ανακάλυψη ή ακούς νέα που ανανεώνουν το πνεύμα σου. Η κοινές ή ακόμα και νέες απόψεις μπορεί να βοηθήσουν στην ενίσχυση ενός δεσμού. Είσαι πιο εκφραστικός απ’ ότι συνήθως και έχεις κίνητρο να μάθεις ή να διδάξεις. Η ικανότητα σου να πείθεις τους άλλους μέσω των λέξεων ή των σχεδίων σου είναι πολύ ισχυρή. Επίσης σήμερα, ο Κρόνος σταθμεύει για να αρχίσει την ανάδρομη πορεία του και η οπτική σου για το ρομαντισμό και τη δημιουργικότητα μπορεί να αλλάξει.

Τοξότης

Με τον Κρόνο ανάδρομο, τις επόμενες μέρες ξεκινώντας από σήμερα τη στάθμευση του, τα προσωπικά θέματα και τα οικονομικά μπορεί να είναι τομείς με καθυστερήσεις, αναθεώρηση ή οπισθοδρόμηση. Αν σκεφτείς τι είναι καλύτερο για σένα μακροπρόθεσμα, θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις τη σημασία αυτής της περιόδου. Επιδίωξε να απλοποιήσεις τα πράγματα και να εργαστείς σε έργα που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, ώστε να μπορείς να πάρεις μια ανάσα. Ευτυχώς μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες να επανεκτιμήσεις, να επεξεργαστείς και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης περιόδου.

Αιγόκερως

Ο κυβερνήτης πλανήτης σου προετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του. Κατά τη διάρκεια αυτού του ανάδρομου κύκλου του Κρόνου μέχρι τις 15/11, εξέτασε το ενδεχόμενο να αναθεωρήσεις ή να επεξεργαστείς ορισμένα έργα και δεσμεύσεις. Μια παροδική έλλειψη κινήτρου είναι πιθανή για συγκεκριμένες δραστηριότητες μάθησης, προσωπικά ενδιαφέροντα, επικοινωνίες και κοινωνικές δραστηριότητες. Μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις που σχετίζονται με αυτά τα θέματα ή εκκρεμείς αποφάσεις μπορεί να σε τραβήξουν πίσω προσωρινά.

Υδροχόος

Η σημερινή όψη Ερμή – Ουρανού μπορεί να τονώσει την σχέση με κάποιον ή μπορεί να έχεις μια ισχυρή αίσθηση των τάσεων που επηρεάζουν τις αλληλεπιδράσεις και τα σχέδια σου. Ιδέες και μέθοδοι που σχετίζονται με την εργασία ή την υγεία μπορεί να είναι ιδιαίτερα καινοτόμες και πολύτιμες. Ο Κρόνος επίσης σήμερα σταθμεύει για την ανάδρομη πορεία του και αυτή η μετατόπιση τείνει να σε βαραίνει λίγο. Τους επόμενους μήνες ωστόσο, θα είσαι σε καλή κατάσταση για να αναθεωρήσεις ορισμένες από τις δεσμεύσεις και τις ευθύνες σου.

Ιχθύες

Με τη σημερινή όψη Ερμή – Ουρανού είσαι σε καλή κατάσταση για να εντοπίζεις νέους τρόπους σκέψης ή τάσεις, κάνοντας την επικοινωνία σου ιδιαίτερα επίκαιρη και χρήσιμη. Απολαμβάνεις τους ανθρώπους της ζωής σου λίγο περισσότερο απ’ ότι συνήθως σήμερα. Η ανταλλαγή ιδεών μπορεί να ενισχύει μια σχέση. Μπορεί να νιώθεις ιδιαίτερη ευχαρίστηση εκφράζοντας τις πιο ανορθόδοξες απόψεις σου και ευτυχώς οι άλλοι σε ακούν. Ακόμα, ο Κρόνος σταθμεύει για την ανάδρομη πορεία του που θα διαρκέσει έως τις 15/11. Η επιστροφή σε ένα παλιό έργο μπορεί να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου και είναι πιο πιθανό να είναι στεφθεί κάτι τέτοιο με επιτυχία παρά κάτι νέο.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.