Οριστικό φινάλε για το «I Love ΣουΚου» στον ΑΝΤ1

Οριστικό φινάλε έκανε σήμερα Κυριακή 30 Ιουνίου η εκπομπή «I Love ΣουΚου» μετά από μόλις μια σεζόν στον αέρα του ANT1. Η Μπέττυ Μαγγίρα, εμφανώς συγκινημένη, ευχαρίστησε έναν προς έναν τους συνεργάτες της και στη συνέχεια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό.

«Δάκρυα χαράς είναι. Βγάλαμε μια πολύ όμορφη χρονιά. Σας ευχαριστώ έναν έναν μέσα από την καρδιά μου. Σας ευχαριστώ όλους. Θέλω να ευχαριστήσω το team μου που με περιποιείται πάντα, την αρχισυντάκτρια μου, τον ANT1 που μας φιλοξένησε για έναν ολόκληρο χρόνο και μας έδωσε το έδαφος να οργώσουμε εδώ στο εξοχικό μας, σε όλους εσάς που μας αγαπήσατε πραγματικά.

Θέλω να πω ένα πιο μεγάλο ευχαριστώ σε όσους δεν μας αγαπήσατε τόσο πολύ, γιατί μας κάνατε να αγαπήσουμε πιο πολύ εμάς, να πεισμώσουμε και να συνεχίσουμε να κάνουμε που τόσο πολύ αγαπάμε και δεν θα σταματήσουμε, να σας κάνουμε να χαίρεστε γιατί αυτό μας δίνει διπλή χαρά. Μπορεί να είπα ότι ερχόμενη εδώ ότι θα ριζώσω, δεν πειράζει και να μη ριζώσουμε, κάπου θα τρυπώσουμε. Κάπου θα ανθίσουμε. Νομίζω τίποτα δεν χάνεται. Κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή. Μη χάνετε ποτέ το όραμά σας και το όνειρό σας. Να σας ευχηθούμε καλό καλοκαίρι, να αγαπηθείτε, να αγαπήσετε, να φάτε, να μαυρίσετε» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα και έφυγε από το πλατό της εκπομπής, με τον δικό της μοναδικό τρόπο στέλνοντας ένα μεγάλο φιλί.

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.