Ραφήνα: Καταγγελία Μπουρνούς για την ελεγχόμενη στάθμευση – “Γράφουν ακόμα και αυτούς που έχουν πληρώσει για την κάρτα!”

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε με ανάρτηση του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό ο πρώην δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς για την ελεγχόμενη στάθμευση στη Ραφήνα, η οποία όπως σας έχουμε ενημερώσει μέσα από το iRafina.gr, έχει ξεκινήσει από το περασμένο Σάββατο 29 Ιουνίου

Όπως αναφέρει ο κ Μπουρνούς, δεν είναι ανοικτό το σύστημα ελέγχου και τα αυτόματα μηχανήματα στους δρόμους και σημερα έχουν την ένδειξη free parking, ενώ δεν λειτουργεί η ηλεκτρονική βάση δεδομένων για τα μηχανήματα ελέγχου που είχανε τα προηγούμενα χρόνια οι άνθρωποι που είχαν την αρμοδιότητα ελέγχου των κατοίκων με αποτέλεσμα να γράφουν αδιακρίτως ακόμα και αυτούς που έχουν πληρώσει για την ελεύθερη στάθμευση.

Αναλυτικά ο κ Μπουρνούς αναφέρει:

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΜΘΕΥΣΗΣ

Η εξαπάτηση των πολιτών από Τσεβά, με τη συνέργεια των συμβούλων της.
Η σημερινή διοίκηση του δήμου με εντολή της ανεκδιήγητης δημάρχου Δήμητρας Τσεβά δεν έχει πληρώσει τον ανάδοχο για το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης της πόλης.

Το αποτέλεσμα είναι ότι το σύστημα έλεγχου δεν είναι ανοικτό και τα αυτόματα μηχανήματα στους δρόμους έχουν και σημερα την ένδειξη free parking, ενώ δεν λειτουργεί η ηλεκτρονική βάση δεδομένων για τα μηχανήματα ελέγχου που είχανε τα προηγούμενα χρόνια οι άνθρωποι που είχαν την αρμοδιότητα ελέγχου των κατοίκων.

Από σήμερα εχει βγάλει η διοίκηση με εντολή της Τσεβά, υπαλλήλους που είχαν προσληφθεί για τις σχολικές μονάδες να γράφουν αδιακρίτως ακόμα και αυτούς που έχουν πληρώσει για την ελεύθερη στάθμευση.

Αυτό γινεται γιατί δεν έχουν τη δυνατότητα ελέγχου να τσεκάρουν ποιοί έχουν πληρώσει και ποιοι όχι, γιατί το ηλεκτρονικό σύστημα είναι εκτός.

Όλα αυτά αποτελούν παρεπόμενα αποτελέσματα της άρνησης διοίκησης να πληρώσει τον ανάδοχο, για να συνεχιστεί η λειτουργία του συστήματος ελεχόμενης στάθμευσης, που λειτουργεί πάνω από 20 χρόνια στην πόλη της Ραφήνας.
Δικαιολογίες δεν υπάρχουν.

Ο μήνας ξεκίνησε με ακόμα περισσότερα προβλήματα που δημιουργεί μια διοίκηση η οποία δεν γνωρίζει βασικές αρχές λειτουργίας ενός οργανισμού που έχει σκοπό την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Το λόγο έχουν οι ελεγκτικοί μηχανισμού, καθώς περίπου 4.000 κάτοχοι ηλεκτρονικών καρτών στάθμευσης και κάτοικοι του τόπου μας δέχονται πρόστιμα.

” Τιμωρούνται” με πρόστιμα απο σήμερα γιατί δεν τους δόθηκε ποτέ -και άρα δεν διαθέτουν- έντυπη κάρτα με τον αριθμό του αυτοκινήτου τους ( αφού ίσχυε η ηλεκτρονική κάρτα) για να μπορούν να σταθμεύουν στους χώρους έλεγχόμενης στάθμευσης.

Το εμπρός για πίσω το υλοποιεί με σαφή πρόθεση η διοίκηση της Τσεβά.
Πίσω στην εποχή της χαρτούρας και των λαθών εις βάρος των πολιτών, όταν η χώρα μετεξελίσσεται ψηφιακά και όταν ο δήμος Ραφήνας Πικερμίου ήταν ήδη μπροστά στην ψηφιακή εποχή.
Σε όλα αυτά θα πρέπει να προσθέσουμε το πρόβλημα που δημιουργείται στον εμπορικό κόσμο της πόλης μας
Το λόγο έχουν οι πολίτες και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί για αυτή την απάτη εις βάρος των πολιτών.

Εμείς είμαστε εδώ.
Δεν θα αφήσουμε τον τόπο μας να γυρίσει πίσω.
Ούτε την πρώτη ούτε καμία άλλη ημέρα οποιοδήποτε μήνα.
Αυτοί που σιωπούν έχουν τις ίδιες ευθύνες με την ανίκανη- όπως αποδεικνύεται από τις κινήσεις της – για τη θέση της δημάρχου Δήμητρας Τσεβά.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.