Ραφήνα: Τι είπε η εκπρόσωπος της Αστυνομίας για τη δεύτερη σύλληψη του αλλοδαπού εμπρηστή μέσα σε 15 ημέρες (βίντεο)

Στον ΣΚΑΪ και στους «Αταίριαστους» μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, η οποία αναφέρθηκε στο γεγονός ότι εμπρηστής στη Ραφήνα συνελήφθη το πρωί της Κυριακής για δεύτερη φορά μέσα σε 15 μέρες, ενώ βρισκόταν έξω με αναστολή.

«Η προανάκριση ανήκει στην Πυροσβεστική», όπως επεσήμανε η κ. Δημογλίδου, ενώ προσέθεσε πως «ο δράστης είχε κάποιους περιοριστικούς όρους και συνελήφθη ξανά».

Παράλληλα, στάθηκε στο ότι ο κόσμος υπήρξε απόλυτα συνεργάσιμος με την Αστυνομία στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών υπό την καθοδήγηση των πυροσβεστών, τονίζοντας ότι «υπήρχαν αρκετοί συμπολίτες μας που δεν μπορούσαν να εγκαταλείψουν τις οικίες τους και έπρεπε να φτάσει περιπολικό να συνδράμει στη μετακίνησή τους».

«Όπου υπάρχει Πυροσβεστική σε επιφυλακή, υπάρχει και η Αστυνομία. Είναι πιθανόν να υπάρχουν πτώσεις δέντρων ή πυλώνων της ΔΕΗ, οπότε παραμένουμε εκεί, διότι ίσως δεν πραγματοποιηθεί κυκλοφορία σε κάποιους δρόμους. Φυσικά θα ανανεώνουμε και εμείς τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις όσο περνούν οι ώρες».

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.