Νίκος Οικονομόπουλος: Αυτό είναι το υπερπολυτελές ξενοδοχείο που άνοιξε στη Μύκονο (φωτό)

Τις επαγγελματικές του δραστηριότητες φαίνεται πως αποφάσισε να επεκτείνει ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο αγαπημένος Έλληνας καλλιτέχνης που σημειώνει τεράστια επιτυχία με τα τραγούδια του και καταφέρνει κάθε του εμφάνιση να γίνεται sold out, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί και επιχειρηματικά, σε ένα μέρος που αγαπά και επισκέπτεται συχνά. Το μέρος αυτό δεν είναι άλλο από το νησί των ανέμων, τη Μύκονο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει φτιάξει τη δική του υπερπολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα στο κυκλαδίτικο νησί, η οποία βρίσκεται στην περιοχή Φτελιά της Μυκόνου.

Το ξενοδοχείο του Νίκου Οικονομόπουλου αποτελείται από 21 μοναδικά σχεδιασμένες σουίτες, η καθεμιά εκ των οποίων διαθέτει ιδιωτική πισίνα και όλες τις ανέσεις ενώ απέχει 1,7 χιλιόμετρα από την παραλία Πάνορμος και 2,8 χιλιόμετρα από την παραλία του Άγιου Σώστη. Το αεροδρόμιο της Μυκόνου βρίσκεται σε απόσταση 8 χιλιομέτρων από το ξενοδοχείο του αγαπημένου τραγουδιστή.

Το νεόκτιστο πολυτελές συγκρότημα βρίσκεται μόλις 500 μέτρα μακριά από τη φημισμένη παραλία Αλεμάγου της Μυκόνου με την κάθε σουίτα να ενοικιάζεται αυτή τη περίοδο για 500 ευρώ τη βραδιά. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης σπα, γυμναστήριο, αίθουσα μασάζ.

Δες παρακάτω φωτογραφίες από το πολυτελές ξενοδοχείο του Νίκου Οικονομόπουλου.

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.