Γλυκά Νερά: Ξεσπά ο πατέρας της Κάρολαϊν για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου (βίντεο)

"Δεν έχω ακούσει κάτι πιο γελοίο στη ζωή μου"

Την πρώτη αντίδραση του Ντέιβιντ Κράουτς, του πατέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν, μετά τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων εξασφάλισε η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινωπόρου για το Πρωινό του ΑΝΤ1.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς ξέσπασε όταν έμαθε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδωσε πανελλήνιες εξετάσεις και μάλιστα, σύμφωνα με τα μόρια, φαίνεται να περνάει στη Νομική.

«Δεν έχω ακούσει κάτι πιο γελοίο στη ζωή μου. Θα είναι τυχερός αν ξαναδεί το φως της ημέρας μέχρι να βγει από τη φυλακή αυτός ο μ@@@@ας. Εκπλήσσομαι που θέλει να σπουδάσει πολιτικές επιστήμες ή νομική γιατί στη Βρετανία είναι ένα μάθημα που μελετούν συνήθως άνθρωποι που θέλουν να παραμείνουν στον ακαδημαϊκό χώρο κι όχι άτομα που θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική. Η Καρολάιν δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να σπουδάσει γιατί εκείνος ο μ@@@κας της έκλεψε τη ζωή» υποστήριξε οργισμένος ο πατέρας της Καρολάιν.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα πρέπει να ασχοληθεί με κάτι που θα του δώσει την ευκαιρία να κερδίσει τα προς το ζην, κάτι που να ταιριάζει περισσότερο στα ταλέντα του. Κάτι σαν να καθαρίζεις τουαλέτες ή να σκουπίζεις τους δρόμους. Το αγγελούδι μου έγινε 4 ετών και περνάει καταπληκτικά, όπως η μαμά της ήταν πολύ δημοφιλής και είχε κάνει πολλούς φίλους».

Δες πιο αναλυτικά:

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.