Κορωπί: Λαμπρή έναρξη Σφηττείων 2024 με Γιώργο Τσαλίκη και μεγάλη συμμετοχή του κοινού!

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η έναρξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΣΦΗΤΤΕΙΑ 2024» του Δήμου μας.Ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης δήλωσε: Έχει δημιουργηθεί ένα δυνατό πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες απόλυτα ισορροπημένο με υψηλή επιμέλεια και εξαίρετους καλλιτέχνες στο θέατρο, στο χορό, στη μουσική ενώ για την συνεισφορά του βασικού τραγουδιστή που έκανε την έναρξη τον Γιώργο Τσαλίκη είπε : Προσέφερε μια υπέροχη βραδιά γεμάτη θετική ενέργεια, χορό και τραγούδι.

Ακούραστος με πολύ δυνατή σκηνική παρουσία επιβεβαίωσε ότι παραμένει ένας χαρισματικός ερμηνευτής. Το κοινό που γέμισε το θέατρο κάτι ήξερε..!»

Ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτριος Κιούσης και η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστούν ιδιαίτερα θερμά, την Ανθή Βούλγαρη που παρουσίασε την έναρξη των εκδηλώσεων, τον Γιώργο Τσαλίκη για την υπέροχη βραδιά που προσέφερε στο κοινό του Δήμου μας και τους κορωπιώτες μουσικούς, Κωνσταντίνο και Χρήστο Θεοδωρακόπουλο (υιούς του Στέλιου Θεοδωρακόπουλου).

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΦΗΤΤΕΙΑ 2024 : ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ, «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΝ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024 -ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Το πρόγραμμα των Σφηττείων συνεχίζεται, την Πέμπτη 4 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο θέατρο της πλ.Δεξαμενής με μια σπουδαία παράσταση θεάτρου Σκιών του Σωκράτη Κοτσορέ ενώ την Παρασκευή 5 Ιουλίου η αγορά του Κορωπίου θα «χορεύει» στους ρυθμούς του γνωστού συνθέτη και τραγουδιστή Σταν (Στράτος Αντιπαριώτης, 10.00 στην κεντρική πλατεία Κορωπίου) με την «Λευκή Νύχτα» των Σφηττείων να προσφέρει πολλές ευκαιρίες εκπτωτικών αγορών και διασκέδασης για όλους. (Έναρξη 18.00)

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΛ. ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΣΤΙΣ 21:00

Τα Σάββατο 6 Ιουλίου 2024 προμηνύεται πολύ ιδιαίτερο με τον κιθαρίστα και συνθέτη Χρήστο Ταμπουρατζή να επιστρέφει στα Σφήττεια και να προσφέρει πολύ δυνατές συγκινήσεις με ένα πρόγραμμα διανθισμένο με soul, funk, jazz και rock ακούσματα και όσα τον καθιέρωσαν με παγκόσμιες συνεργασίες και βραβεία. Στις 9 το βράδυ στο δημοτικό θέατρο της πλατείας Δεξαμενής.

Την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024, στον ίδιο χώρο, στις 9 το βράδυ, το λαϊκό τραγούδι παίρνει τη «σκυτάλη» με την Μαρία Κατινάρη και τη Λαϊκή Ορχήστρα «Αντώνη Κατινάρη»- του θρυλικού χαρισματικού Mικρασιάτη συνθέτη και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού- να οδηγεί «συναυλιακά» τα Σφήττεια 2024!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.