Cash or Trash: Ο Θάνος Μαρίνης αποκάλυψε τη μάχη με τον καρκίνο – «Τον βρήκαμε, τον πέταξα, προχωράμε»

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram και μια σειρά από φωτογραφίες, ο Θάνος Μαρίνης, ένας εκ των αγοραστών του Cash or trash, αποκάλυψε για πρώτη φορά τη μάχη του με τον καρκίνο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θάνος Μαρίνης αποκάλυψε ότι πριν λίγο καιρό διαγνώστηκε με καρκίνο, ωστόσο λόγω της έγκαιρης διάγνωσης κατάφερε να τον νικήσει, και έστειλε το δικό του μήνυμα προς όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα αλλά και για το πόσο σημαντικό είναι να αφιερώνουμε λίγο χρόνο στο να σκεφτόμαστε ανθρώπους που δίνουν τη δική τους μάχη για τη ζωή.

«Awareness post και τίποτε άλλο γιατί αυτά δεν πρέπει να είναι ταμπού όπως ήταν κάποτε στα χωριά. Δε θα πω fuck cancer, δε θα πω love you cancer, θα πω ότι οι ευχές σας για υγεία πριν 20μερες στα γενέθλια μου, έπιασαν τόπο, τον βρήκαμε, τον πέταξα χτες, σήμερα έξω, και προχωράμε με δόξα στον Θεό, στην επιστήμη και την Συμπαντική αγάπη.

Με δίδαξε και κατάλαβα γιατί τον έφερα πάνω μου, και πήρα το μάθημα. Στο χέρι μου να βελτιωθώ κι άλλο. Κάντε εξετάσεις, κοιτάξτε και θυροειδή που ο κόβιντ τον έχει κάνει άνω κάτω, και αγαπήστε τους γύρω σας παραπάνω. Η προτροπή μου να σκέφτεστε μια φορά τη μέρα για 20 δευτερόλεπτα όλους αυτούς που κάνουν αγώνα με τις πεταλούδες στις φλέβες τους και τη χημειοθεραπεία, να σκοτώσουν αυτά τα βρωμερά κύτταρα.

Είτε προσευχή το πείτε, είτε σκέψη, είτε ενέργεια, 20 δευτερόλεπτα αγάπης να δίναμε ΟΛΟΙ, μπορούν να γίνουν συγκλονιστικά πράγματα στη γη.

Μάνα, Πατέρα (που με κάνατε 47, αλλά ακόμα σαν 7χρονο σας κρατώ σε εγρήγορση και γι αυτό και εσείς δε θα γεράσετε ποτέ), Σονί μου που βρίσκω απίθανους τρόπους να σε κρατώ μακριά από τη δουλειά, Κρις που ήσουν η αιτία να βρεθεί, Ιωνάκο μου που η αγκαλιά σου κάνει την πέτρα άμμο, Μάριε που μου έχεις στήσει ομάδα στην Pure που κεντά και ένα χρόνο να λείπω, συνεργάτες, φίλοι που το μοιράστηκα και όλοι εσείς οι γνωστοί άγνωστοι, να μου είστε καλά, γεροί, να θεραπεύετε τα μέσα σας και να παραμείνετε κατά τον συνπαντικό δρόμο, ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ! Το ταξίδι της εδώ ζωης είναι τόσο ενδιαφέρον, διδακτικό, και όμορφο. Everything real και τόσο surreal. Ευλογία» έγραψε.

tlife.gr

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.