«Έχασα τον άντρα μου, έπαθα έμφραγμα και ήρθε και η απώλεια του εγγονού μου»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη η Ελπίδα. Η τραγουδίστρια μίλησε για τον Τόλη Βοσκόπουλο, τη συνεργασία με τα Ημισκούμπρια, αλλά και τις απώλειες που τη στιγμάτισαν.

«Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν γλυκούλης και πολύ καλός συνάδελφος, έζησα τις δύσκολες στιγμές που πέρασε. Η Άντζελα είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος που του στάθηκε», είπε αρχικά η Ελπίδα.

Για απρόοπτα που της έχουν συμβεί στην καριέρα της, η Ελπίδα ανέφερε: «Δε θα ξεχάσω την τούμπα που έφαγα μέσα σε νυχτερινό κέντρο, έπεσα κάτω ξερή. Δεν έσπασα τίποτα», ενώ στη συνέχεια τόνισε πως «η συνεργασία με τα Ημισκούμπρια για το ‘Ντισκοτέκ’ ήταν πρόταση από τους ίδιους, εγώ το έκανα με πολύ φόβο».

Κλείνοντας, η Ελπίδα είπε για την προσωπική της ζωή: «Δε ζήλευα καθόλου τον άντρα μου, ούτε εκείνος εμένα. Η απώλειά του ήταν δύσκολη και απότομη. Μου είπε ότι ένιωθε μια δυσφορία, μέχρι να τον βάλω στο αυτοκίνητο ‘έφυγε’ στα χέρια μου. Μετά από αυτό έπαθα έμφραγμα, το πρόλαβα παρά πέντε λεπτά. Αργότερα, ήρθε και η απώλεια του εγγονού μου, ελπίζω όμως να αποκτήσω καινούργιο».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.