Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 4 Ιουλίου

Κριός

Δεν είναι ιδανική στιγμή για να παρουσιάσεις μια σημαντική ιδέα ή να κερδίσεις υποστήριξη. Να είσαι πιο προσεκτικός στο πως εκφράζεσαι, καθώς είναι πιθανές παρεξηγήσεις. Βλέπεις τα ελαττώματα στα σχέδια και τις σχέσεις σου πιο καθαρά τώρα, αλλά ίσως κάπως υπερβολικά. Επιδίωξε να δουλέψεις σε ιδέες για να διορθώσεις και να επεξεργαστείς λάθη και παραλείψεις. Η υπερβολική ανάλυση δε σου κάνει καλό σήμερα, γι’ αυτό μην επιτρέψεις να σε αποθαρρύνει. Ευτυχώς, με τον κυβερνήτης σου τον Άρη σε καλή κατάσταση σήμερα και αύριο, έχεις την ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις τα ταλέντα σου με χαρούμενους τρόπους και ελκύεσαι από ουσιαστικά έργα και δραστηριότητες.

Ταύρος

Υπάρχει κάποια τάση να παίρνεις τα πράγματα πολύ προσωπικά σήμερα, ειδικά αν αφήνεις το μυαλό σου να σκέφτεται υπερβολικά. Η επίλυση προβλημάτων ευνοείται ωστόσο σήμερα, καθώς αποσπάς λιγότερο την προσοχή σου σε συναισθηματικές ανησυχίες απ’ ότι τον τελευταίο καιρό. Επίσης, η ομαδική εργασία ανταμείβει συνολικά και η δικτύωση μπορεί να προκαλέσει ή να εμπνεύσει νέες ιδέες. Έχεις την τάση να μοιράζεσαι τις δημιουργίες ή τις ιδέες σου με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σήμερα. Μπορεί να βρεις ευκαιρίες για να δημιουργήσεις μια βαθύτερη σχέση ή να ανοίξεις το έδαφος σε μια νέα.

Δίδυμοι

Θα μπορούσες να νιώσεις κάπως περιορισμένος σε σημεία σήμερα, με τον Ερμή τον κυβερνήτη σου σε μια μικρή προκλητική όψη προς τον Κρόνο στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη. Επιδίωξε να επικεντρωθείς στην επίτευξη των στόχων σου χωρίς να κοιτάς γύρω σου για να δεις τι μπορεί ή δεν κάνουν οι άλλοι καλύτερα ή χειρότερα από εσένα. Ενώ οι γύρω σου αναζητούν περίπλοκες απαντήσεις σε προβλήματα, μπορεί να χάνουν το σημείο που σου φαίνεται αρκετά προφανές, κάτι το οποίο είναι απογοητευτικό. Ευτυχώς ο Άρης είναι σε καλή θέση, βοηθώντας σε να εστιάσεις σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία.

Καρκίνος

Οι ανταλλαγές σου είναι συχνά καρποφόρες αυτές τις μέρες, αλλά σήμερα μπορεί να παρουσιαστούν κάποιες προκλήσεις με τη μορφή πιθανών παρεξηγήσεων ή άσκοπων παρατηρήσεων. Ωστόσο, έχεις τη δύναμη και την ανθεκτικότητα να τα ξεπεράσεις. Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές για την ανακάλυψη τρόπων ενίσχυσης ή ανάπτυξης φιλιών ή συνδέσεων. Είναι μια καλή στιγμή για εναρμόνιση και συνεργασία. Είσαι επίσης σε καλή θέση για να πετύχεις τους στόχους που αφορούν την καθημερινή ζωή και τη ρουτίνα σου.

Λέων

Μπορεί να νιώσεις σύγκρουση ανάμεσα στην ανάγκη σου για κάποιο επίπεδο απομόνωσης και την επιθυμία σου να αποδώσεις και να παράγεις σήμερα. Απέφυγε το άγχος για τα μικρά πράγματα. Εάν είναι δυνατόν αφιέρωσε χρόνο για να τακτοποιήσεις τις σκέψεις σου ή και να τις γράψεις. Ευτυχώς οι σημερινές ενέργειες υποστηρίζουν πρακτικές υποθέσεις. Μόλις βρεις τη θέση σου, οι περισπασμοί είναι λιγότερο πιθανό να σε ενοχλήσουν. Μπορεί να θέλεις να κάνεις κάτι σημαντικό με μια επιχείρηση, τα ταλέντα ή τους πόρους σου τώρα και είναι πιο εύκολο να επινοήσεις στρατηγικές για μακροπρόθεσμες προσπάθειες.

Παρθένος

Μπορεί να αντιμετωπίζεις αναστολές ή επιφυλακτικότητα απέναντι σε κάποιον σήμερα, κάτι που μπορεί να σου χαλάσει τη διάθεση προσωρινά. Είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητος σε οτιδήποτε φαίνεται να αποτελεί απόρριψη αλλά είναι πιο πιθανό να είναι απλά μια παρεξήγηση. Η επαναφορά των προσδοκιών σου σε εφικτά επίπεδα, μπορεί να σε βοηθήσει να εστιάσεις στις προτεραιότητες σου πιο προσεκτικά. Ευτυχώς η επιθυμία σου να είσαι πιο ανεξάρτητος μπορεί να οικοδομηθεί και να αποτελέσει κίνητρο. Τραβάς την προσοχή τώρα και τείνεις να έχεις περισσότερη επιρροή απ’ ότι συνήθως.

Ζυγός

Θα μπορούσες να αισθανθείς κάποια δυσαρέσκεια με το πως είναι οργανωμένη η ζωή σου αυτή τη στιγμή και το να ξέρεις από που να αρχίσεις να το λύνεις, μπορεί να είναι δύσκολο. Επιδίωξε να επιλέξεις τις λέξεις σου πιο προσεκτικά απ’ το συνηθισμένο. Ευτυχώς, ο Άρης στον τομέα της οικειότητας σου είναι σε καλή κατάσταση σήμερα και αύριο και σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με τις εσωτερικές σου επιθυμίες και ανάγκες. Τα κανάλια επικοινωνίας και τα πάθη σου πιθανότατα θα γίνουν πιο εμφανή καθώς συγκεντρώνεσαι σε σένα.

Σκορπιός

Μπορεί να παλέψεις με διαφορετικές επιθυμίες σου σήμερα. Υπάρχει κάποια τάση να παίρνεις τα πράγματα πολύ προσωπικά, κάτι που μπορεί να είναι ένα μικρό εμπόδιο. Πρέπει να συμμετάσχεις, να συνεισφέρεις και να αισθάνεσαι συνδεδεμένος, ώστε να μην είσαι πιο ευαίσθητος από το συνηθισμένο, εάν οι άλλοι είναι απόμακροι ή σε αποδοκιμάζουν. Επιδίωξε να είσαι πιο προσεκτικός στο πως εκφράζεσαι, καθώς είναι πιθανές παρεξηγήσεις. Καθώς είσαι σε θέση να συγκεντρωθείς, η δέσμευση για ένα στόχο ή έργο μπορεί να σε επαναφέρει στη γη.

Τοξότης

Η επικοινωνία μπορεί να μην είναι απλή όταν αφορά συναισθηματικά θέματα σήμερα. Είναι καλύτερο να καταβάλεις επιπλέον προσπάθεια για να καταλάβεις τους άλλους πριν βιαστείς να καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι οι προθέσεις τους είναι κακές. Μια γενική αποσύνδεση μεταξύ του νου και της καρδιάς μπορεί να είναι στο επίκεντρο μικροπροβλημάτων. Ωστόσο οι διελεύσεις είναι υπέροχες για να κατευθύνουν την ενέργεια σου σε αξιόλογες αναζητήσεις. Θέλεις να συνεισφέρεις και να αισθάνεσαι χρήσιμος. Αυτή είναι μια ισχυρή στιγμή για να διορθώσεις προβλήματα και να αναλάβεις τις ευθύνες σου.

Αιγόκερως

Βάλε στόχο να είσαι διεξοδικός αν πρέπει να ασχοληθείς με σημαντικά θέματα σήμερα. Μπορεί να είσαι λίγο πιο ευαίσθητος και οι άνθρωποι που διαφωνούν μαζί σου μπορεί να σε προσεγγίζουν περισσότερο απ’ ότι συνήθως. Μπορεί να υπάρξουν συναρπαστικές ειδήσεις ή συζητήσεις σχετικά με πρόσφατες έρευνες, οικονομικά ή στενές σχέσεις, αλλά μπορεί να προκύψουν και σχετικά ελαττώματα την ίδια στιγμή ή η ανάγκη να κάνεις αλλαγές πριν προχωρήσεις. Οι ενέργειες είναι καλές για να απολαύσεις τον εαυτό σου όταν είσαι σε θέση να συγκεντρωθείς.

Υδροχόος

Μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις σήμερα. Βεβαιώσου ότι συμφωνείς πραγματικά, καθώς υπάρχει μια τάση να αντιλαμβάνεσαι μια διαφωνία ή αποδοκιμασία όταν δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή. Οι πιθανότητες είναι ότι οι ιδέες ή τα σχέδια σου χρειάζονται κάποια βελτίωση πριν τα προχωρήσεις. Ευτυχώς ο Άρης είναι σε καλή κατάσταση σήμερα και αύριο, βοηθώντας σε να νιώσεις πιο αποφασιστικός. Στην πραγματικότητα είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση. Βρίσκεσαι σε ένα εξαιρετικό σημείο για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους, αλλά και με τον εαυτό σου.

Ιχθύες

Οι ήπιες παρεξηγήσεις θα μπορούσαν να χρειαστούν κάποια διευθέτηση σήμερα, αλλά υπάρχουν εξαιρετικές ευκαιρίες για να οργανωθείς. Κατά κάποιο τρόπο είσαι σε τέλεια φόρμα για να συγκεντρωθείς, αλλά με άλλους τρόπους, καθώς οι περισπασμοί είναι άφθονοι. Η ενασχόληση με άλλους που δεν είναι σίγουροι για τον εαυτό τους μπορεί να είναι απογοητευτική. Ευτυχώς θα μπορούσες να βρεις το κίνητρο να συνδεθείς με κάποιο σημαντικό πρόσωπο ή με τα δικά σου ενδιαφέροντα και τις διαδρομές μάθησης και ανταλλαγής. Κάποιος στη ζωή σου μπορεί να σε ενθαρρύνει να βγεις λίγο έξω από τη ζώνη ασφαλείας σου για να μάθεις κάτι νέο.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.