Μεγάλη ανατροπή στη μυστηριώδη εξαφάνιση του τουρίστα στην Αμοργό – Ποιο μονοπάτι ακολούθησε

Τις λεπτομέρειες γύρω από τη διαδρομή που ακολούθησε ο 59χρονος Άλμπερτ Κάλιμπετ πριν εξαφανιστεί, αναζητά εδώ και 4 εβδομάδες σχεδόν η σύντροφός του, Ντέμπι Λεσάν, που βρίσκεται στο νησί της Αμοργού.

Σε 7 μέρες συμπληρώνεται ένας μήνας από τη στιγμή που ο συνταξιούχος αστυνομικός εξαφανίστηκε στο κυκλαδίτικο νησί, όμως, δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία ως προς την τύχη του και πού μπορεί να βρίσκεται.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του σταμάτησαν την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο, η σύντροφός του εξακολουθεί να τον αναζητά μαζί με ντόπιους και να συγκεντρώνει πληροφορίες που μπορεί να φανούν χρήσιμες.

Σε νέα της ανάρτηση στα group του νησιού του Facebook η Λεσάν, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για τα νεότερα δεδομένα που έχει συλλέξει γύρω από την πορεία που ακολούθησε ο Κάλιμπετ το μοιραίο πρωινό της 11ης Ιουνίου.

Η σύντροφός του συνάντησε το ζευγάρι που είδε για τελευταία φορά τον 59χρονο και συνομίλησε μαζί τους.

Σύμφωνα με όσα της είπαν, αλλά και όσα κατέθεσαν στην Αστυνομία, ο Άλμπερτ εκείνο το πρωινό ήθελε να πάει στα Κατάπολα από το μονοπάτι 8 και όχι προς τη Χώρα, ωστόσο το τον είδαν να στρίβει αριστερά (προς τη Χώρα), στην αναζήτηση του συγκεκριμένου μονοπατιού.

Αυτός ήταν και ο λόγος που είχε δημιουργηθεί η εντύπωση πως ο Άλμπερτ ίσως τελικά να άλλαξε τον προορισμό του και να κατευθύνθηκε προς τη Χώρα και όχι στα Κατάπολα, όπου ήταν ο αρχικός του στόχος.

Όμως, αργότερα έγινε γνωστό πως ο Άλμπερτ μπορεί φαινομενικά να έστριψε αριστερά προς τη Χώρα, όμως, λίγο πιο κάτω θα μπορούσε να πάρει το μονοπάτι 8 μετά από ένα ζιγκ ζαγκ που κάνει ο δρόμος και άρα να πάει προς Κατάπολα.

Η Ντέμπι Λεσάν πλέον είναι σίγουρη πως ο Άλμπερτ δεν πήρε τη διαδρομή προς τη Χώρα της Αμοργού και περπάτησε ξανά το σημείο, αναζητώντας κάποιο ίχνος.

Στην ίδια ανάρτηση ανέβασε φωτογραφίες τόσο του μονοπατιού όσο και του βοσκού που της έδωσε χρήσιμες πληροφορίες.

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.