Η πρώτη αντίδραση της Δέσποινας Μοιραράκη στα δημοσιεύματα για παραβίαση του κόκκινου λίγες μέρες πριν το τροχαίο

Βρίσκεται ακόμα σε σοκ από το απόγευμα της Τετάρτης που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της.

Η Δέσποινα Μοιραράκη προσπαθεί να αποφορτιστεί και να αναρρώσει μετά από το τροχαίο που είχε με το newsit να αποκαλύπτει ένα άλλο συμβάν στον δρόμο λίγες μέρες, με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Η γνωστή παρουσιάστρια, μεσάνυχτα της 21ης Ιουνίου, οδηγούσε επί της οδού Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας. Όπως φαίνεται δεν σταμάτησε ποτέ στο κόκκινο φανάρι και τότε ακολούθησε καταδίωξη αστυνομικών για λίγα μέτρα.

Η Δέσποινα Μοιραράκη σταμάτησε στο σήμα των Αρχών και της ζητήθηκε άδεια και δίπλωμα. Η ίδια φέρεται να παρέδωσε την άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου της, ωστόσο είπε πως δεν είχε μαζί της το δίπλωμα.

Η πετυχημένη επιχειρηματίας, σύμφωνα με την αποκάλυψη του newsit άρχισε να ισχυρίζεται πως οι αστυνομικοί της είχαν πάρει την ταυτότητα και δεν την επέστρεφαν. Επικράτησε ένταση. Τότε κλήθηκε να φτάσει στο σημείο επόπτης της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών.

Ο υπεύθυνος έψαξε μέσα στο όχημα για την ταυτότητα και αναφέρθηκε πως λόγω ακαταστασίας ήταν αδύνατο να βρεθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Δέσποινα Μοιραράκη έφυγε φανερά εκνευρισμένη ενώ δεν υπέγραψε την κλήση και δεν την παρέλαβε.

Το τροχαίο ατύχημα

Λίγες μέρες μετά από αυτό το περιστατικό, η γνωστή παρουσιάστρια χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και πέφτει πάνω σε σταθμευμένα οχήματα. Όπως δήλωσε η ίδια, κλείσανε τα μάτια της από την κούραση.

«Βγαίνοντας εδώ από αυτή την πόρτα του στούντιο, όπως πάντα είχα παρκάρει εδώ το αυτοκίνητο μου, πήγα να μπω μέσα, ήμουν πολύ κουρασμένη και κλείσανε τα μάτια μου, δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Η Δέσποινα Μοιραράκη, αν και πέρασε το βράδυ προληπτικά σε κλινική, γλίτωσε τα χειρότερα και τελικά έφυγε με μικροτραυματισμούς.

«Έχω πάθει ένα σοκ. Το κεφάλι μου έχει κάτι καρούμπαλα, γι’ αυτό φοράω καπέλο. Αν δεν ήταν το επόμενο αυτοκίνητο σταματημένο και οι μηχανές θα είχα βγει στον δρόμο, ευτυχώς δεν ερχόταν αυτοκίνητο, θα είχα χτυπήσει. Είμαι πάρα πολύ πιεσμένη από δουλειές, δεν είμαι απλά ένας άνθρωπος που είμαι η παρουσιάστρια, είμαι επιχειρηματίας. Έχω συσσωρευμένη πίεση», είπε.

Η βασίλισσα των χαλιών, όπως την αποκαλούν εδώ και δεκαετίες, τελείωσε με τα γυρίσματα του προγράμματος που παρουσιάζει και προσπαθεί να αναρρώσει από την τελευταία της περιπέτεια με το τροχαίο ατύχημα.

Η πρώτη αντίδραση της Δέσποινας Μοιραράκη

Το Live News επικοινώνησε με τη Δέσποινα Μοιραράκη μετά την αποκάλυψη πως μέσα σε λίγες ημέρες ενεπλάκη και σε δεύτερο περιστατικό με το αυτοκίνητό της.

«Βρίσκομαι εκτός Αθηνών και ξεκουράζομαι, δεν μπορώ να μιλήσω. Σας ευχαριστώ πολύ», ήταν η απάντησή της.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.