Τι ισχυρίζεται ο οδηγός που επιτέθηκε στον πρ. Δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου Ευαγγ. Μπουρνούς στη Λ. Μαραθώνος (βίντεο)

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι εικόνες του ξυλοδαρμού αλλά και της παράσυρσης του τέως δημάρχου Ραφήνας Βαγγέλη Μπουρνούς, το περιβάλλον του οδηγού που μετά το επεισόδιο διέφυγε από το σημείο, μιλάει στο Live News και δίνει τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα.
Όπως μας λένε, ο οδηγός του ασημί αυτοκινήτου ενεπλάκη στο επεισόδιο από τον τέως δήμαρχο. Υποστηρίζουν ότι πριν από αυτές τις εικόνες ο κύριος Μπουρνούς χτύπησε με το αυτοκίνητό του, το ασημί όχημα και τα πράγματα ξέφυγαν όταν, όπως τονίζουν, ο τέως δήμαρχος Ραφήνας βγήκε και άρχισε να βρίζει.

«Ο Βαγγέλης Μπουρνούς βγήκε από ένα στενό και ο άλλος οδηγός κατέβαινε τον κεντρικό δρόμο. Ο δήμαρχος βγήκε στην μέση του δρόμου και ο οδηγός φρέναρε και τον απέφυγε. Ξεκίνησε σπινάροντας, χτύπησε το ασημί αυτοκίνητο και πήγε να φύγει κιόλας. Τον χτύπησε δεξιά στον καθρέφτη, στην πόρτα και στο φτερό. Από δεξιά που δεν χωρούσε τίποτα, ούτε αυτός χωρούσε. Αυτός ήταν σε έναν πανικό από πριν», αναφέρει το περιβάλλον του οδηγού.

Όπως υποστηρίζει το περιβάλλον του άντρα, που εδώ βλέπουμε να κλωτσάει τον κύριο Μπουρνούς και λίγο αργότερα να κάνει όπισθεν και να γκαζώνει με τον τέως δήμαρχο μπροστά του, δεν θα είχε συμβεί το παραμικρό, αν ο 59χρονος έκανε δήλωση για το ατύχημα που του καταλογίζουν.

«Χτύπησε το αυτοκίνητο, έφυγε και τον έπιασε το φανάρι. Είχε αυτοκίνητο μπροστά του οπότε αναγκαστικά σταμάτησε. Ο κύριος Μπουρνούς είχε το «Ν» και ο οδηγός θεώρησε ότι είναι νέος, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πριν προλάβει να πει κάτι, ο δήμαρχος και ο ένας άλλος κύριος άρχισαν τον βρίζουν αισχρά, να μιλάνε άσχημα για την οικογένεια του, για το παιδί του, για όλους», συμπλήρωσε το περιβάλλον του οδηγού.

Ο κύριος Μπουρνούς κάνει μια εκ διαμέτρου αντίθετη περιγραφή των γεγονότων. Μας λέει ότι δέχτηκε απρόκλητη επίθεση και πως όταν αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία, ο οδηγός μπήκε στο αυτοκίνητό του και τον παρέσυρε.

Οι αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τον θερμόαιμο οδηγό και να απομακρύνουν τον κύριο Μπουρνούς, που στο βίντεο φαίνεται να δέχεται χτυπήματα…

Άτομο από το απέναντι πεζοδρόμιο στη λεωφόρο Μαραθώνος, πρόλαβε να τραβήξει τα τελευταία δευτερόλεπτα του επεισοδίου, που σημειώθηκε έξω από τα ΚΤΕΛ του Γέρακα.

«Όλοι έχουμε εμπλακεί σε ατύχημα, σταματάς, λες συγγνώμη, κάνεις την δήλωση και τέλος. Δεν δικαιολογείται η συμπεριφορά του οδηγού του ασημί αυτοκινήτου και δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση αλλά η συμπεριφορά του δημάρχου δεν ήταν η σωστή. Το ζήτημα έχει πάρει την νομική οδό», είπε το περιβάλλον του οδηγού.

Στο πρώτο καρέ του βίντεο βλέπουμε τον κύριο Μπουρνούς πεσμένο στο έδαφος. Πιάνει το κεφάλι του μόλις σηκώνεται, με τους υπόλοιπους άντρες να προσπαθούν να συγκρατήσουν τον θερμόαιμο οδηγό, που όμως συνεχίζει τα χτυπήματα.

Ο κύριος Μπουρνούς κρατάει σε αυτό το σημείο το κινητό του τηλέφωνο για να ειδοποιήσει την αστυνομία και δέχεται κλωτσιά.

Τέσσερα άτομα έχουν μπει μπροστά από τον οδηγό που βρίσκεται εκτός εαυτού, με τον ίδιο να επιστρέφει σιγά – σιγά στο δικό του αυτοκίνητο. Ο τέως δήμαρχος Ραφήνας έχει ειδοποιήσει την αστυνομία, αλλά ο άντρας που τον τραυμάτισε είναι αποφασισμένος να μην περιμένει. Μπαίνει στο όχημα, κάνει για λίγο όπισθεν και πατάει γκάζι.

«Αμφιβάλλω και αν το αυτοκίνητο του έχει ασφάλεια, ένα χρέπι ήταν, ένα κινούμενο χρέπι. Με «Ν» πίσω, αμφιβάλλω αν ήταν και δικό του. Είναι ντροπή να κυκλοφορεί με τέτοιο αυτοκίνητο», λέει το περιβάλλον του οδηγού.

Παρά το γεγονός πως η πινακίδα του αυτοκινήτου φαινόταν στο βίντεο, όπως και το πρόσωπο του οδηγού που επιτέθηκε στον Βαγγέλη Μπουρνούς, ο ίδιος δεν εντοπίστηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας από τους αστυνομικούς που τον αναζήτησαν.

H υπόθεση περνά πλέον στα χέρια της δικαιοσύνης, με τους δύο άντρες να έχουν ανταλλάξει μηνύσεις και τον Βαγγέλη Μπουρνούς να προσπαθεί να αφήσει οριστικά πίσω αυτές τις εικόνες και μαζί το σοκ της επίθεσης.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.