Cococamp Rafina: Όταν η Ραφήνα ήταν τουριστικός προορισμός – Σπάνιες εικόνες

To Cococamp στη Ραφήνα ήταν ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς των τουριστών τις δεκαετίες ’70 και του ’80

Βρίσκοντας καταφύγιο στην όμορφη ακτογραμμή της Ραφήνας στην περιοχή του Νηρέα στον δρόμο για τις Μαρίκες αυτό το παραθεριστικό κέντρο προσέφερε στους επισκέπτες του μία μοναδική εμπειρία διακοπών.

Κατασκηνωτές από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό έρχονταν για να απολαύσουν τις ανέσεις του Cococamp, με τις γραφικές σκηνές  που βρίσκονταν πάνα από την παραλία.

Οι μέρες στο Cococamp ξεκινούσαν με τον ήλιο να ανατέλλει πάνω από τον Ευβοϊκό, δημιουργώντας ένα πανέμορφο σκηνικό που έμοιαζε βγαλμένο από καρτ-ποστάλ.

Τα παιδιά έτρεχαν μέσα στους χώρους του κάμπινγκ αλλά και στην παραλία, ενώ οι ενήλικες απολάμβαναν τις παρέες τον καφέ και την θάλασσα ακούγοντας τον ήχο των κυμάτων.

Ο Cococamp στη Ραφήνα ήταν κάτι περισσότερο από απλώς ένας τουριστικός προορισμός· ήταν μια εμπειρία γεμάτη ζεστασιά και νοσταλγία. Οι αναμνήσεις από εκείνα τα καλοκαίρια, με την απλότητα και την αθωότητα τους, μένουν ανεξίτηλες στο μυαλό όσων είχαν την τύχη να τις ζήσουν.

Σήμερα, οι εικόνες από εκείνες τις εποχές προκαλούν ένα γλυκό συναίσθημα νοσταλγίας για μια εποχή όπου οι διακοπές είχαν έναν διαφορετικό, πιο απλό και αυθεντικό χαρακτήρα.

Δείτε τις εικόνες που αντλήσαμε από την σελίδα στο facebook  Rafina Cococamp Friends

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.