Με 70% πληρότητα οι αναχωρήσεις των πλοίων από το λιμάνι της Ραφήνας!

Η τουριστική περίοδος φαίνεται πως έχει ξεκινήσει για τα καλά, ενώ υπάρχει αισιοδοξία για την τουριστική κίνηση σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Η Άννα Στυλιανού, ιδιοκτήτρια τουριστικού ταξιδιωτικού γραφείου – Ναυτικού πρακτορείου και η Τριανταφυλλιά Σαλαμάνη, αντιδήμαρχος Τουρισμού – Πολιτισμού Σαμοθράκης, μίλησαν στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για την κίνηση στα νησιά.

Η κ. Στυλιανού ανέφερε: «το νησί αυτή την στιγμή ξεκινάει να δέχεται κόσμο, κυρίως σαββατοκύριακα. Είναι ένα κοντινό νησί, δύο ώρες από την Ραφήνα, είναι ένας «εύκολος» προορισμός. Ξεκινάει και η τουριστική περίοδος και για μας, υπάρχουν κάποιοι ξένοι τουρίστες που βρίσκονται στο νησί, αλλά αναμένουμε καλύτερα».

Για τις κρατήσεις, την πληρότητα και τις τιμές επεσήμανε πως, «εμείς γύρω στις 10-15 Ιουλίου ξεκινάμε πολύ δυνατά, είναι λίγο περίεργη φέτος η κίνηση. Πιστεύουμε ότι θα πάει καλύτερα, τα πλοία φεύγουν με 70% πληρότητα, ήδη έχουμε αναχωρήσεις από την Ραφήνα αυτή την περίοδο ο κόσμος έρχεται κυρίως τα σαββατοκύριακα, αλλά από 10-15 Ιουλίου ξεκινάει και για μας η τουριστική περίοδος».

Για το εάν είναι μια οικονομική επιλογή το νησί της Άνδρου, η κ. Στυλιανού τόνισε πως, «Θεωρώ πως η Άνδρος είναι από τα πιο οικονομικά νησιά για να περάσεις λίγες μέρες ξεγνοιασιάς. Το εισιτήριο έχει 25 ευρώ – με το συμβατικό πλοίο – όταν σε άλλα νησιά χρειάζεσαι 60 ευρώ. Το ταχύπλοο είναι τα 38 ευρώ και κάνει 1 ώρα. Υπάρχουν πολλά δρομολόγια, τρία το πρωί, τρία απόγευμα. Από άποψη δρομολογίων είμαστε καλά σε σχέση με άλλα νησιά.

Αναφορικά με τις τιμές: «Οι τιμές είναι πολύ καλές και στο φαγητό και στα δωμάτια, έχει πολλά airbnb, μπορεί ο κόσμος να μπει στην πλατφόρμα και να βρει εύκολα, οικονομικά καταλύματα».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.