Πέντε άτομα στη ΓΑΔΑ για τη δολοφονία του τοπογράφου – Δύο μπαίνουν στο κάδρο

Τουλάχιστον πέντε άτομα κλήθηκαν τις τελευταίες ώρες στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, για την υπόθεση της εκτέλεσης του 54χρονου επιχειρηματία Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό.

Από αυτούς με βάση τις ίδιες πηγές ενημέρωσης οι δύο είναι εκείνοι που έχουν μπει στο κάδρο των Αρχών οι οποίοι και προσήχθησαν, καθώς εξετάζεται η εμπλοκή τους στην εν ψυχρώ δολοφονία.

Όπως επισημαίνουν αξιωματικοί της Ασφαλείας «για την ώρα αυτό που κάνουμε είναι να εξετάζουμε τα στοιχεία προκειμένου να φτάσουμε στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Είμαστε αισιόδοξοι ότι σύντομα θα έχουμε απτά αποτελέσματα».

Προσήχθη ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία

Από τα ξημερώματα έχει προσαχθεί ο βασικός ύποπτος της εκτέλεσης, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για άνδρα ελληνικής καταγωγής ο οποίος είχε μπει στο κάδρο των Αρχών εδώ και αρκετές ημέρες.

Σημειώνεται ότι ο εκτελεστής έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας να διερευνά τον τρόπο με τον οποίο θα εκτελέσει το θύμα τρεις ημέρες πριν το αποτρόπαιο έγκλημα, καθώς περνούσε με την μοτοσικλέτα του από το σημείο της εκτέλεσης.

Ο δολοφόνος επομένως ήξερε ότι την συγκεκριμένη ώρα ο 54χρονος επιχειρηματίας πήγαινε να φορτίσει το ηλεκτρικό του αυτοκίνητο σε συγκεκριμένο σταθμό και εκεί του έστησε το καρτέρι θανάτου αδειάζοντας δύο 9άρια πιστόλια πάνω του.

Ο ύποπτος έχει εμπλακεί και σε υπόθεση απαγωγής

Ο άνδρας αυτός έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για πολύκροτη υπόθεση απαγωγής, η οποία είχε απασχολήσει πολύ τα ελληνικά μέσα, αλλά ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί ο ρόλος του σε εκείνο το έγκλημα.

Σημειώνεται ότι έχει παρέλθει το αυτόφωρο για την σύλληψη και έτσι το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής βρίσκεται σε άμεση συνεννόηση με τις εισαγγελικές Αρχές, έτσι ώστε εφόσον βρεθούν επιβαρυντικά στοιχεία για ενδεχομένη ανάμειξη του στην υπόθεση, να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.