Γνωστή συγγραφέας καταγγέλλει κακοποίηση από πρώην σύντροφό της!

H Φωτεινή Σκανδάλη, γνωστή συγγραφέας μιλά για πρώτη φορά για την κακοποίηση που δέχτηκε από πρώην σύντροφό της.

«Είμαι θύμα λεκτικής, συναισθηματικής και σωματικής κακοποίησης», λέει η συγγραφέας και περιγράφει την σωματική κακοποίηση που δέχτηκε.

«Ο πρώην σύντροφος μου με κλείδωσε για τρεις ώρες μέσα στην κρεβατοκάμαρα και με απειλούσε ότι θα με κάψει. Ο πρώην σύντροφος μου με προέτρεπε να βάλω το δάχτυλο μου στο ντουί, για να πάθω ηλεκτροπληξία»

Και πρόσθεσε η γνωστή συγγραφέας: «Αφού με είχε κακοποιήσει, με έπλενε με τρυφερότητα στο μπάνιο. Όταν κοιτούσα το κινητό μου ο πρώην σύντροφος μου θεωρούσε ότι στέλνω μηνύματα σε άλλον άντρα. Δεν ήταν υποστηρικτικός στην καριέρα μου, με αποκαλούσε ‘παραμυθατζού’’».

«Ο πρώην σύντροφος μου με κλότσησε στη μέση του δρόμου και μετα εξαφανίστηκε, για να μου προκαλέσει συναίσθημα απελπισίας. Μετά την κακοποίηση μου ένιωθα ενοχές και θεωρούσα ότι εγώ είχα προκαλέσει αυτήν τη συμπεριφορά», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά τους κακοποιητές είπε: «Στον κόσμο οι κακοποιητικοί σύντροφοι παρουσιάζουν έναν καλό εαυτό, όλα συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες. Ο κακοποιητικός σύντροφος μου με απειλούσε ότι θα αφαιρέσει τη ζωή του, για να με χειραγωγήσει»

Με ειλικρίνεια παραδέχεται: «Δεν είχα σκεφτεί ούτε για μια στιγμή να ζητήσω βοήθεια από την αστυνομία. Παιδιά που δεν αγαπιούνται από τους γονείς τους, δεν σταματούν να αγαπούν τους γονείς τους αλλά τον εαυτό τους»

«Ανακάλυψα ότι ο πρώην σύντροφος μου κακοποιούσε με τον ίδιο τρόπο και την προηγουμένη σχέση του».

Η συγγραφέας που έχει πέσει θύμα κακοποίησης, μιλά και για την υπόθεση Λύτρα κι άλλες περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας.

«Θα ήθελα να έχω ένα μαγικό ραβδάκι και να εξαφανίσω όλους τους κακοποιητές», εύχεται.

«Πήρα τη ζωή μου πίσω», δήλωσε η συγγραφέας κλείνοντας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.