Αντώνης Πρέκας: Ίσως όλα τα κανάλια να μην είναι παρόντα στο τέλος της ερχόμενης σεζόν

Ο Αντώνης Πρέκας μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Ο γνωστός τηλεκριτικός έκανε το… ταμείο της φετινής σεζόν αλλά και μία πρόβλεψη για την επόμενη χρονιά που θα….συζητηθεί.

«Οι δυο ηττημένοι της χρονιάς αυτής είναι η δημοσιογραφική δεοντολογία, και αποτελεί ήττα της τηλεόρασης η αυτοαναφορικότητα. Ένας είναι εναντίον του άλλου. Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν είχε ποτέ συμβιώσει ισότιμα με κάποιον στην εκπομπή του και δεν πρόκειται. Πριν γκριζάρουν τα μαλλιά μου θυμάμαι τον Παπαδάκη να λέει ότι έφτασε η ώρα να σταματήσει να βρίσκεται μπροστά και να πάει πίσω από τις κάμερες», είπε αρχικά ο Αντώνης Πρέκας.

Στην συνέχεια έβγαλε το καπέλο στον Γιώργο Λιάγκα:

Ο Γιώργος Λιάγκας ζει το τηλεοπτικό του όνειρο, έβαλε ένα στοίχημα με τον εαυτό του και το πέτυχε. Ο Λιάγκας έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, που δεν το έχουν πολλοί, την ικανότητα ανάλυσης και εκμετάλλευσης των τάσεων. Φέτος «κάθισε» στον Λιάγκα το «όλοι σας και μόνος μου», η τρελή αυτοαναφορικότητα που όσο περνά ο καιρός φουντώνει. Ο Λιάγκας είναι ίσως από τους πλέον επιτυχημένους της σεζόν.

Για την επιστροφή της Ιωάννας Μαλέσκου υπογράμμισε πως, «αν πάω τουρίστας στην Σύμη, και μετά από 5 χρόνια ξαναπάω, είναι επιστροφή στην Σύμη; Δεν θέλω να πω κάτι για την ικανότητά της, δεν τη θεωρώ κεντρικό τηλεοπτικό πρόσωπο, με ένα τέτοιο αποτύπωμα».

Και για τη Φαίη Σκορδά είπε: «όταν έκανε την επιλογή στο «Πρωινό», του τύπου «μπήκαν στην Πόλη οι εχθροί», και εγκλωβίστηκε στον ρόλο του δικαιωματισμό, μείωσε την δυνατότητά της να περνά απέναντι».

«Ένα από τα ιστορικότερα και επιδρακτικότερα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης η Μενεγάκη»

«Η ταξιδιωτική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι σαν ένα νοσταλγικό ταξίδι στα χρόνια της τηλεοπτικής του αθωότητας. Είναι από τα πιο αποδεκτά, επιδραστικά και διατηρήσιμα πρόσωπα της τηλεόρασης. Η Ελένη Μενεγάκη, είναι ένα από τα ιστορικότερα και επιδρακτικότερα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης. Δεν έχω δει άλλον στην παρουσίαση που να είναι καλύτερος μάνατζερ του εαυτού του. δεν άγεται από περιβάλλοντα και δεν είναι τοξικοεξαρτώμενη από την τηλεοπτική της εικόνα», σχολίασε για τους Ελένη Μενεγάκη και Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Κι συνέχισε: «Η Κατερίνα Καινούργιου έως ένα σημείο ανήκει στις τηλεοπτικά κερδισμένες. Διαφωνώ με τον τίτλο της εκπομπής της, για να φτάσεις σε σημείο να σε λέει ο κόσμος με το όνομά σου, είναι μεγάλη ιστορία. Πρέπει να εγκαταλείψει την μανιέρα του “ψάχνω γαμπρό”».

Για Ελένη Τσολάκη και το δίδυμο Χατζίδου-Παύλου: «δεν πιστεύω ότι όταν κάτι πάει καλά και αρχίσει και χτίζει σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον να του το αλλάξεις. Το Star επέμεινε σε αυτή την ομάδα και δικαιώθηκε με τον χρόνο. Το Star επέμεινε όχι μόνο στα πρόσωπα αλλά σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο, χωρίς κραυγές, αυτοαναφορικότητα ιδιαίτερη και χωρίς εξαλλοσύνες».

Για τον Μάρκο Σεφερλή μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Πρέκας δήλωσε: «Κόλλησε στο περιβάλλον της εκπομπή που παρουσιάζει, παρά το ότι εγώ δεν θα την έβλεπα ποτέ. Υπάρχει στην εκπομπή αυτή, στο «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου» ένας σεφ, που σε παλαιότερες εκπομπές πετούσε τα πιάτα στα σκουπίδια, ενώ άνθρωποι πεινάνε.

Τέλος έκανε μια πρόβλεψη για τη επόμενη σεζόν.

«Δυστυχώς η χρονιά που έρχεται θα είναι δύσκολη για την τηλεόραση και ίσως όλα τα κανάλια να μην είναι παρόντα στο τέλος της ερχόμενης σεζόν», κατέληξε ο γνωστός τηλεκριτικός.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.