Ναταλία Γερμανού: Ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Πανόπουλο και την Εβελίνα Νικόλιζα

Το τέλος της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Πανόπουλο και την Εβελίνα Νικόλιζα ανακοίνωσε και επίσημα η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής 7/7 στην τελευταία εκπομπή της σεζόν για το «Καλύτερα δε γίνεται».

Στην έναρξη της εκπομπής και αφού παρακολούθησαν το βίντεο που είχαν φτιάξει για τους τίτλους αρχής, η Ναταλία Γερμανού πήρε τον λόγο και αποκάλυψε πως οι δυο συνεργάτες της δε θα συνεχίσουν μαζί της την επόμενη χρονιά,

«Σήμερα είναι η τελευταία εκπομπή για το season 6 του “Καλύτερα δε γίνεται” και θα υπάρξουν κάποιοι… αποχαιρετισμοί. Είναι αλήθεια αυτό… Δυο από τα μέλη της μπάντας μας ετοιμάζονται για σόλο καριέρα. Αλλά, θέλω να πω ως μαέστρος αυτής της μπάντας, ότι κάθε σωστός μαέστρος οφείλει με αγάπη να αγκαλιάζει τα μέλη του, να τα φυλάει, να τα αγκαλιάζει σφιχτά και να τους εύχεται καλή επιτυχία.

Αυτό ακριβώς θα κάνω όταν έρθει η στιγμή. Όχι ακόμα, έχουμε και τρεις ώρες μπροστά μας, αγαπημένε μου Δημήτρη και αγαπημένη μου Εβελίνα. Ξέρετε ότι θα σας αγαπώ μέχρι το τέλος του κόσμου. Αυτά δεν αλλάζουν και ούτε χαλάνε οι φιλίες για μια εκπομπή» είπε η Ναταλία Γερμανού.

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.