Ο Ίαν Στρατής απαντά πρώτη φορά για τον Ηλία Ψινάκη – «Δε ξέρετε πόσο πολύ κρατήθηκα»

Ο Ίαν Στρατής βρέθηκε καλεσμένος στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε για τη ζωή του και τα επαγγελματικά του.

Ο τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα του, για τις εμφανίσεις του, αλλά και για την σύντροφό του, Mαίρη Συνατσάκη.

«Έχω μία ανεξήγητη ενέργεια όταν είμαι πάνω στη σκηνή. Είμαι χαμηλών τόνων όταν είμαι κάτω από την σκηνή. Είμαι κανονικός άνθρωπος. Είμαστε πολύ συμβατοί με την Μαίρη Συνατσάκη. Στην αρχή η Μαίρη με θεωρούσε «too much». Όταν ήρθαμε λίγο πιο κοντά «συμπαθηθήκαμε». Εγώ έκανα το πρώτο βήμα. Πρώτη φορά της είχα στείλει να βγούμε, κάναμε ένα musical μαζί, το «Her», οπότε μετά από μια πρόβα της είπα να βγούμε. Φοβήθηκα την «χυλόπιτα», αλλά «άξιζε», αποκάλυψε για την σχέση του με την Μαίρη Συνατσάκη και για το τραγούδι, ο Ίαν Στρατής.

Για το περιστατικό με τον Ηλία Ψινάκη:

«Δεν ξέρετε πόσο κρατήθηκα με τον κ. Ψινάκη. Δεν χρειάζονταν αυτά τα λόγια που είπε», εξήγησε.

Για την πατρότητα αλλά και για την σχέση του με την Μαίρη Συνατσάκη: «δεν έχω γνωρίζει την Ολίβια, την κόρη μου, τόσο μεγάλη ακόμα για να σας πω πώς είναι, αλλά εγώ μικρός ήμουν πολύ ζωηρό παιδί. Συζητήσαμε με την Μαίρη και είδαμε τι θέλει ο ένας από τον άλλο και προχωρήσαμε. Υπάρχουν πράγματα στα οποία διαφωνούμε. Δεν υπάρχει κάτι που κάνει η Μαίρη και να με τσαντίζει».

Και συνέχισε ο Ίαν Στρατής: «Πάντα θα είναι ένας δύσκολος κόσμος για τις γυναίκες και θα υπάρχει φοβάμαι και στο μέλλον μάλλον έτσι θα είναι. Θέλουμε ε να την πάμε στον παιδικό σταθμό και φοβάμαι να την αφήσω μόνη της».

Μεταξύ αλλων ο Ίαν Στρατής αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στο J2US.

«Δέσαμε πολύ στην σκηνή του Just με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Είχαμε τόση χημεία, ακόμα και στις πρόβες. Καταλαβαίναμε ο ένας τον άλλο», ανέφερε.

«Δεν έχω απορρίψει την Eurovision., σκεφτόμαστε να πάμε με την μπάντα μου, τους Ayfel, και να στείλουμε μια πρόταση. Έχουμε κάτι στο μυαλό μας. δεν ακούω λαϊκή μουσική. έχω δουλέψει στα μπουζούκια. Μπορεί να ξαναπήγαινα να δουλέψω στα μπουζούκια. Έχω πει πολλά «όχι», ωστόσο δεν τα μετάνιωσα», σημείωσε κλείνοντας ο Ίαν Στρατής.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.