Ελλάδα – Κροατία: Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του τελικού στο Προολυμπιακό μπάσκετ

Με στόχο την επιστροφή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες ύστερα από 16 χρόνια, την Κυριακή (07/07) η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Κροατία στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά που διεξάγεται στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, αφού η Εθνική Ομάδα έκανε το 2/2 στον όμιλό της κόντρα σε Αίγυπτο και Δομινικανή Δημοκρατία, το απόγευμα του Σαββάτου (06/07) επικράτησε της Σλοβενίας με 96-68 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε 13 πόντους στον ημιτελικό κόντρα στη Σλοβενία και η Ελλάδα άγγιξε ακόμη και το +31. Από την άλλη, ο Λούκα Ντόντσιτς «έγραψε» 21 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Όσον αφορά στην Κροατία, νίκησε τη Σλοβενία στην πρεμιέρα του ομίλου με 92-108, αλλά στη συνέχεια ηττήθηκε από τη Νέα Ζηλανδία με 86-90. Ωστόσο, κατάφερε να καταλάβει την πρώτη θέση στον όμιλό της και έτσι στον ημιτελικό, που έγινε το βράδυ του Σαββάτου (06/07), αντιμετώπισε τη Δομινικανή Δημοκρατία την οποία και νίκησε με 77-80 έπειτα από ένα ματς-θρίλερ.

Η αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Κροατία θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση με το ΣΕΦ στις 21:00 τόσο μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 όσο και διαδικτυακά μέσα από το ERTFLIX (κάνετε κλικ εδώ).

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.