Άγρια ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης!

Μια ηλικιωμένη γυναίκα δέχτηκε βάναυση επίθεση στο Όκλαντ των ΗΠΑ, όπου άνδρας την πλησίασε και αφού την χτύπησε στο κεφάλι της έκλεψε την τσάντα που κρατούσε και τράπηκε σε φυγή.

Ένα σοκαριστικό βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, με το θύμα της επίθεσης να περπατά στο δρόμο στο Όκλαντ, πίσω από έναν άλλο περαστικό, ενώ κρατάει μια τσάντα και μια αποσκευή. Ο δράστης πλησίασε την ηλικιωμένη γυναίκα και τον περαστικό, άρχισε να τραβάει την γιαγιά και αφού την έριξε στο πεζοδρόμιο από μία γροθιά, της άρπαξε την τσάντα.

Ο περαστικός που βρισκόταν δίπλα προσπάθησε να εμποδίσει την επίθεση του ληστή, όμως δεν τα κατάφερε αφού ο δράστης χτύπησε και αυτόν στο πρόσωπο και του πήρε τη βαλίτσα που κουβαλήσε. Μετά την κλοπή ο άντρας τράπηκε σε φυγή.

Τέσσερις άνδρες που είδαν το σκηνικό προσπάθησαν να τον κυνηγήσουν για να τον σταματήσουν.

Ο άνδρας φορούσε μαύρη ζακέτα hoodie με λογότυπου στην πλάτη «Wild Boyz», από μέσα λευκό πουκάμισο και μαύρο παντελόνι, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Οι ταυτότητες των θυμάτων και του υπόπτου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ενώ δεν είναι σαφές εάν ο δράστης έχει συλληφθεί.

Λίγες μέρες πριν το περιστατικό, ο δήμαρχος του Όκλαντ, Sheng Thao, είχε καυχηθεί για μείωση της εγκληματικότητας στην πόλη, η οποία μαστίζεται από βία τα τελευταία χρόνια.

newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.