Δολοφονία στο Ψυχικό: Εντοπίστηκε πυρίτιδα σε αντικείμενο του 44χρονου – Τι είχε στην κρύπτη στο σπίτι του

Μπροστά σε νεα στοιχεία, που λειτουργούν σαν καταλύτης για την εξιχνίαση της εν ψυχρώ δολοφονίας του τοπογράφου στο Ψυχικό, βρίσκονται τα στελέχη των Ανθρωποκτονιών.

Στις ερευνες στο σπίτι του 44χρονου συλληφθέντα εντοπίστηκε μια κρύπτη, σε ψευδοροφή του διαμερίσματος, μέσα στην οποία βρέθηκαν κινητά τηλέφωνα.

Σε αντικείμενο-κλειδί μετατράπηκε η ζώνη του 44χρονου φερόμενου εκτελεστή, αφού πάνω σε αυτήν εντοπίστηκαν ίχνη πυρίτιδας.

Δολοφονία στο Ψυχικό: Την Πέμπτη (11/7) η απολογία του 44χρονου

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος συλληφθείς για τη δολοφονία του 54χρονου στο Ψυχικό, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή (07/07), πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη (11/07). Βέβαια, ο ίδιος αρνείται την οποιαδήποτε ανάμειξή του στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια της Ευελπίδων λίγο μετά τις 9 το πρωί της Κυριακής (07/07), όπου αρχικά οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που εξέδωσαν οι δικαστικές Αρχές σε βάρος του με βάση το υλικό που συνέλεξαν οι αστυνομικοί.

Εν συνεχεία, ο 44χρονος που, σύμφωνα με την δικογραφία, είναι αυτός που εκτέλεσε με αλλεπάλληλους πυροβολισμούς τον τοπογράφο, οδηγήθηκε στον Ανακριτή από ζήτησε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του έναντι της κατηγορίας για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.