Τι είπε στην απολογία του ο 32χρονος για τον θάνατο του μπατζανάκη του

Προφυλακιστέος κρίθηκε έπειτα από την απολογία του σήμερα (08/07) ο 32χρονος που σκότωσε τον μπατζανάκη του, κατά την διάρκεια γλεντιού, στο Οροπέδιο Καθαρού στο Λασίθι της Κρήτης. Ο ίδιος μπήκε στο γραφείο του ανακριτή με σκυμμένο το κεφάλι και όσο απολογούνταν έκλαιγε συνεχώς.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του, Γιάννης Στειακάκης, ο κατηγορούμενος «κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος αν και εμείς προβάλαμε τις αντιρρήσεις μας, ως οφείλαμε, γιατί από πουθενά δεν προκύπτει ότι υπήρχε πρόθεση ενδεχόμενου δόλου», όπως μεταδίδει το cretapost.gr.

Ο 32χρονος κατά τη διάρκεια της απολογίας του περιέγραψε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. «Έχω χάσει τον εαυτό μου. Η τιμωρία που έχω υποστεί είναι ότι σκότωσα έναν άνθρωπο από την οικογένειά μου, τον αδελφό μου. Ο μόνος μου στόχος, όταν σταθώ στα πόδια μου, να στηρίξω την οικογένειά του μαζί με την δική του. Μία οικογένεια είμαστε», ανέφερε στον ανακριτή.

Παράλληλα, όπως τόνισε ο κ. Στειακάκης, η απόφαση της προσωρινής κράτησής του τον άφησε αδιάφορο καθώς «το μόνο που έκανε είναι να κλαίει συνεχώς για τον θάνατο του αδελφού μου».

Τι είπε για το τραγικό συμβάν

Ο 32χρονος περιέγραψε όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του γλεντιού με αφορμή την κουρά προβάτων.

«Σηκώθηκε και πυροβόλησε στον αέρα σε ένα σημείο που δεν υπάρχουν εμπόδια. Γυρίζοντας πίσω διαπίστωσε πως το όπλο είχε κολλήσει. Πήγε να το ξεκολλήσει χωρίς να συνειδητοποιήσει ότι μέσα είχε σφαίρα. Στην προσπάθειά του να το ξεκολλήσει, το όπλο εκπυρσοκρότησε και η σφαίρα πήγε στο σημείο όπου βρισκόταν ο 36χρονος, ο οποίος επέστρεφε από την τουαλέτα», επεσήμανε ο κ. Στειακάκης τονίζοντας πως «όλα έγιναν στραβά για να χαθεί αυτή η ανθρώπινη ζωή».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.