Αντώνης Ρέμος: Από την Γερμανία στην κορυφή και στις έρευνες για φοροδιαφυγή (βίντεο)

Καλεί τις αρμόδιες Αρχές να ολοκληρώσουν τον έλεγχο στα οικονομικά του περνώντας ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους.
«Δεν φοβόμαστε τίποτα, δεν έχω να κρύψω τίποτα, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Θα τα πούμε στις συναυλίες».

Τα πρώτα λόγια του Αντώνη Ρέμου δίνουν απαντήσεις σε όσα φέρεται να κατηγορείται τα τελευταία 24ωρα. Υποστηρίζει πως δεν έχει διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή την ώρα που διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

«Νιώθω την υποχρέωση απέναντι στον κόσμο που με αγαπάει και που με στηρίζει, να βρεθώ μαζί του. Από κει και πέρα η αλήθεια θα φανεί. Δεν έχω τίποτα να κρύψω και να φοβηθώ. Συνεχίζουμε και σας περιμένω στις συναυλίες να τα πούμε από κοντά».

Οι δικηγόροι του πετυχημένου τραγουδιστή ζητάνε από τις Αρχές να επισπεύσουν τις διαδικασίες καθώς έχουν δεσμευτεί λογαριασμοί, θυρίδες και περιουσιακά στοιχεία του Αντώνη Ρέμου, έως του ποσού του 1,5 εκατ. ευρώ.

«Θέλω απλά να δηλώσω ότι έχω εμπιστοσύνη στους δικηγόρους μου και στις ελεγκτικές αρχές ότι όλες οι εξηγήσεις και όλα τα δικαιολογητικά θα δοθούν για να ξεκαθαριστεί και αυτή η κατάσταση».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει sold out συναυλίες για όλο το καλοκαίρι και σήμερα δίνει ραντεβού με τους θαυμαστές του στο Κατράκειο της Νίκαιας, αναφέροντας πως θα ακολουθήσει το καλοκαιρινό του πρόγραμμα για τους συνεργάτες του.

«Ήθελα να κάνω αυτό το βίντεο για να ενημερώσω τον κόσμο, γιατί υπάρχουν και συναυλίες που έρχονται. Τη Δευτέρα στην Αθήνα, θα γίνει κανονικά όπως και όλες οι υπόλοιπες που έρχονται».

Την ίδια ώρα, μία εταιρία εισαγωγής καφέ που ιδιοκτήτης της είναι ο Αντώνης Ρέμος, χτύπησε καμπανάκι στις Αρχές για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Στο παρελθόν, είχε ελεγχθεί και για την αποπληρωμή χρεών της ιστορικής ομάδας του «Ηρακλή», που το 2008 έγινε πρόεδρος.

Από την Γερμανία στην κορυφή

Από το Ντίσελντορφ της Γερμανίας, μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη στην ηλικία των 10 ετών. Στα 17, ξεκίνησε να τραγουδάει σε μία ταβέρνα και το 1992 ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνισή του στο φεστιβάλ τραγουδιού της Θεσσαλονίκης.

Δούλευε ως ταξιτζής και παράλληλα ως υδραυλικός για να βγάλει τα προς το ζην. Με το ταξί, έπαιρνε κούρσα τον Μίμη Πλέσσα και τη σύζυγό του και από εκεί άρχισε μία σχέση βαθιάς εκτίμησης και μία φιλία που διαρκεί μέχρι σήμερα.

«Κάθε Κυριακή, έξω από το ξενοδοχείο, ήταν ο Αντώνης, μας πήγαινε στο αεροδρόμιο και ο Μίμης έλεγε θα είναι αυτό το ευγενικό παιδί πάλι; Εκείνη την περίοδο δούλευε ταξιτζής και υδραυλικός».

Το 1996 ο πρώτο τους δίσκος κυκλοφόρησε. Πήρε το θάρρος να δώσει το cd στην Λουκίλα Καρρέρ και έτσι άκουσε για πρώτη φορά τραγούδι του στο ραδιόφωνο.

«Στην τέταρτη συνάντηση μου δίνει το πρώτο cd του στα χέρια και μου λέει επειδή κάνετε τις νέες κυκλοφορίες και σας ακούω μέσα από την αναμετάδοση θα θέλατε να το ακούσετε;».

Μέσα σε λίγους μήνες έγινε πλατινένιος και αυτό ήταν μόνο η αρχή μίας καριέρας γεμάτης επιτυχίες.

Έρωτας με την πρώτη ματιά

Δίπλα του σε αυτήν αλλά και κάθε δυσκολία που έχει περάσει μέχρι σήμερα, στήριγμά του, η σύζυγός του Υβόννη Μπόζνιακ.

«Μαζί σου μέχρι το τέλος του κόσμου» έγραψε σε ανάρτησή της, εκφράζοντας δημόσια την υποστήριξή της.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.