Συνεδριάζει την Τετάρτη 17 Ιουλίου με 7 θέματα η Δημοτική Επιτροπή Ραφήνας Πικερμίου

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, σας καλεί σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 8 και 9 του Ν. 5056/2023 και της υπ’ αριθ. 303/30971/02-04-2024 εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών, σε διά ζώσης συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα Ραφήνας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024 και ώρα 14.30 προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

Λήψη απόφασης περί έγκρισης του ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων τακτικού προσωπικού του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου έτους 2025.

Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης οριστικού μειοδότη του υπ’ αριθ. 346604 επαναληπτικού ηλεκτρονικού διαγωνισμού που αφορά στην ανάδειξη οικονομικού φορέα για την προμήθεια λιπαντικών του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου.

Λήψη απόφασης περί α) έγκρισης της υπ’ αριθ. 14/2024 μελέτης της Δ/νσης Κυκλικής Οικονομίας, Ανακύκλωσης, Καθαριότητας & Περιβάλλοντος, Τμήμα Διαχείρισης & Συντήρησης Οχημάτων του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου και β) καθορισμού των όρων της διακήρυξης του ανοιχτού διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια καυσίμων, για την κάλυψη των αναγκών κίνησης των οχημάτων και θέρμανσης των εγκαταστάσεων του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, για 12 μήνες.

Λήψη απόφασης περί έγκρισης προσφυγής σε διαδικασία διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, σύμφωνα με την παρ. 2γ του άρθρου 32 του Ν. 4412/2016 και άρθρου 23 του Ν. 4915/2022 για την ανάθεση της υπηρεσίας «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ, ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΚΛΑΔΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ» λόγω κήρυξης του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου σε Κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας.

Λήψη απόφασης περί διαγραφής λογαριασμών ύδρευσης από τους βεβαιωτικούς καταλόγους ύδρευσης.

Λήψη απόφασης περί ανάθεσης σε δικηγόρο παροχής γνωμοδότησης σχετικά με καταγγελία σύμβασης χρησιδανείου.

Λήψη απόφασης περί αποδοχής δωρεάς κ.Στέφανου Ζαννή.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΕΒΑ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.