Αιματηρή συμπλοκή αργά το βράδυ του Σαββάτου με έναν νεαρό νεκρό από μαχαίρωμα!

Σε κεντρικό σημείο της πόλης της Φλώρινας και ανάμεσα σε πολίτες, ένας νεαρός δολοφόνησε έτερο νεαρό καταφέροντάς του πολλαπλές μαχαιριές σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Ένα από τα πιο σοκαριστικά κομμάτια των πρώτων πληροφοριών είναι πως πριν του επιτεθεί ούτε αντάλλαξαν κάποια κουβέντα, ούτε τσακώθηκαν. Απλά τον πλησίασε και τον μαχαίρωσε. Το περιστατικό, που έλαβε χώρα γύρω στις 11 το βράδυ του Σαββάτου σε κεντρικό σημείο της πόλης, πέρα από την δολοφονία, είχε ως αποτέλεσμα και έναν τραυματισμό αυτόπτη μάρτυρα που προσπάθησε μαζί με άλλους να παρέμβει και να βοηθήσει το θύμα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που έχει στην κατοχή της η ΕΡΤ ο νεαρός άνδρας πήγε με το μαχαίρι έξω από κατάστημα της περιοχής, όπου καθόταν ο έτερος νεαρός άνδρας μαχαιρώνοντάς τον πολλαπλές φορές, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Σημαντικό είναι πως την ώρα της επίθεσης η περιοχή ήταν γεμάτη με κόσμο και πολλοί από τους περίοικους, αλλά και τους πελάτες του καταστήματος παρέμειναν σοκαρισμένοι στο σημείο.

Οι τελευταίες πληροφορίες

Τα αίτια της αιματηρής συμπλοκής παραμένουν άγνωστα κι ο νεαρός που μαχαιρώθηκε κατέληξε μετά τον τραυματισμό του.

Ο δολοφόνος, επίσης νεαρής ηλικίας, σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει συλληφθεί και αναζητείται. Η αστυνομία έχει εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό στην γύρω περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη.

Δυστυχώς οι επιθέσεις με μαχαίρι, τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών και οι δολοφονίες με τη χρήση παντός όπλου, συνθέτουν μια πολύ δύσκολη και επίφοβη καθημερινότητα για τον μέσο πολίτη που δεν αισθάνεται ασφαλής ούτε στις επαρχιακές πόλεις που δεν μας έχουν συνηθίσει σε δολοφονικές επιθέσεις.

in.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.