Σάνεν Ντόχερτι: Η τελευταία επιθυμία της – «Δεν τους θέλω εκεί γιατί…»

Θρήνος για την απώλεια της Σάνεν Ντόχερτι σε ηλικία μόλις 53 ετών.

Η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έδινε γενναία μάχη με τον καρκίνο, την οποία τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει.

Ο θάνατός της βύθισε στη θλίψη τόσο τους δικούς της ανθρώπους όσο και τους ανθρώπους με τους οποίους όλα αυτά τα χρόνια είχε συνεργαστεί.

Παρά το γεγονός ότι τελευταία η ίδια δήλωνε πως τα νέα της υγείας της είναι ενθαρρυντικά, ήξερε πως δύσκολα θα τα κατάφερνε για αυτό και κατά καιρούς μιλούσε με τόλμη ακόμη και για τη στιγμή της κηδείας της.

Αυτή ήταν η ανατριχιαστική τελευταία επιθυμία της

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που νομίζω ότι θα εμφανιστούν και δεν τους θέλω εκεί. Θέλω [τα λείψανά μου] να ανακατευτούν με τον σκύλο μου και θέλω να ανακατευτούν με τον μπαμπά μου. Δεν θέλω να με θάψουν και να μην με αποτεφρώσουν. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που νομίζω ότι θα εμφανιστούν και δεν τους θέλω εκεί. Δεν τους θέλω εκεί γιατί οι λόγοι για να εμφανιστούν δεν είναι απαραίτητα οι καλύτεροι λόγοι, όπως, ότι δεν τους αρέσω και στην πραγματικότητα δεν τους αρέσω αρκετά για να εμφανιστούν στην κηδεία μου.

Θα εμφανιστούν επειδή είναι το πολιτικά ορθό, πράγμα που πρέπει να κάνουν και δεν θέλουν να φαίνονται άσχημα, οπότε θέλω να πάρω την πίεση από πάνω τους και θέλω η κηδεία μου να είναι σαν μια γιορτή αγάπης. Δεν θέλω οι άνθρωποι να κλαίνε ή οι άνθρωποι να λένε ιδιωτικά: «Δόξα τω Θεώ αυτή η σκύλα πέθανε τώρα»” είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, η Σάνεν Ντόχερτι.

gossip-tv.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.