Έμη Λιβανίου: Ο μεγάλος έρωτας με τον εφοπλιστή Πέτρο Παππά

Εκείνος είναι από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας. Εκείνη μία από τις δυναμικότερες δημοσιογράφους και λαμπερή anchorwoman της ελληνικής τηλεόρασης. Ο Πέτρος Παππάς και η Έμη Λιβανίου τα τελευταία δύο χρόνια έχουν μια δυνατή σχέση ζωής, την οποία γιόρτασαν παρουσία των καλών φίλων τους σε πάρτι που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Η γνωριμία τους και η συγκατοίκηση

Όπως διαβάζουμε σε πρόσφατο δημοσίευμα της Real News, οι δυο τους κινούνταν στους ίδιους κοσμικούς κύκλους, ωστόσο η σχέση τους ξεκίνησε πριν από περίπου δύο χρόνια.

Ο Πέτρος Παππάς και η Έμη Λιβανίου γνωρίστηκαν καλύτερα όταν έδωσαν το παρών σε κοσμικό κάλεσμα κοινών γνωστών τους και από εκείνη τη στιγμή έγιναν αχώριστοι. Ο εφοπλιστής δεν άργησε να γοητεύσει τη δημοσιογράφο και σήμερα είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Εκτός από τη δυναμική διεθνή παρουσία του στον χώρο της παγκόσμιας ναυτιλίας, ο Πέτρος Παππάς ήταν κορυφαίος αθλητής στη σκοποβολή, έχοντας συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς της Μόσχας τo 1980 με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας, παράδοση που συνεχίζει και ο γιος του.

Η σχέση τους δεν άργησε να πάρει τον δρόμο της και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν στην πολυτελή κατοικία του εφοπλιστή στην Εκάλη. Η Έμη Λιβανίου εξακολουθεί να διατηρεί το σπίτι της στην Πλάκα, το οποίο χρησιμοποιούν τα παιδιά της όταν επιστρέφουν στην Ελλάδα από το εξωτερικό όπου σπουδάζουν. Ο 23χρονος γιος της, Κωνσταντίνος τέλειωσε το μεταπτυχιακό του στις ΗΠΑ στα Οικονομικά, ενώ η 21χρονη κόρη της Αλεξάνδρα τελειώνει τις σπουδές της στη Νομική στο Λονδίνο.

Να σημειώσουμε πως  η Έμη Λιβανίου υπήρξε παντρεμένη στο παρελθόν τον Αντώνη Λιβάνιο.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν στα τέλη Νοεμβρίου του 2000 στον Άγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι. Έναν χρόνο μετά, όταν η Έμη Λιβανίου ήταν 26, έρχεται το πρώτο τους παιδί, ο Κωνσταντίνος και λίγο αργότερα η Αλεξάνδρα, τα οποία αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα της δημοσιογράφου.

Ωστόσο, αποφάσισαν τελικά να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους. Μάλιστα, το πρώην ζευγάρι ήρθε αντιμέτωπο με ένα δύσκολο διαζύγιο, όπως έχει παραδεχτεί η ίδια σε συνεντεύξεις της.

«Ανακοίνωσα το διαζύγιο μου τέσσερα χρόνια μετά το χωρισμό. Είχαν όλα τελειώσει. Με τον Αντώνη χωρίσαμε προς από μια πενταετία. Και ο λόγος που ένιωσα την ανάγκη να το δημοσιοποιήσω είναι γιατί ο κόσμος με ήξερε παντρεμένη. Η τηλεόραση ήρθε μετά το γάμο μου. Αισθάνθηκα ότι είχα μια υποχρέωση απέναντι στο κοινό να πω ότι έχω χωρίσει, αλλιώς δε θα το έκανα. Σίγουρα δεν ήταν βελούδινο. Ένα διαζύγιο είναι πάντα δύσκολο. Αλλάζει η ζωή σου. Βρήκα τις ισορροπίες μου όμως και είμαι πολύ χαρούμενη» είχε εξομολογηθεί με ειλικρίνεια η Έμη Λιβανίου στο περιοδικό ΕΓΩ Weekly.

Οι σχέσεις του εφοπλιστή με τα παιδιά της δημοσιογράφου

 

Οι σχέσεις του Πέτρου Παππά με τα παιδιά της είναι άριστες, όπως και της Έμη Λιβανίου με τα παιδιά του εφοπλιστή Μιλένα και Αλέξανδρο, που ακολουθούν τα βήματά του στον χώρο της ναυτιλίας.

Μάλιστα στο πάρτι γενεθλίων της Έμης Λιβανίου τον Φεβρουάριο, στο οποίο παραβρέθηκαν 450 καλεσμένοι, παρούσα ήταν και η κόρη του Πέτρου Παππά.

Το λαμπερό πάρτι στο Μαρκόπουλο

 

Κανείς δεν έλειπε από το πάρτι του Πέτρου Παππά και της Έμης Λιβανίου την περασμένη Δευτέρα στις 8 Ιουλίου, ένα event που έγινε talk of the town. Ένα πάρτι αφιερωμένο στην τρυφερή τους σχέση και στην αγάπη τους.

Ένα άκρως λαμπερό πάρτι που τα είχε όλα: Χορό, τραγούδι, ατέλειωτο κέφι, συγκινητικές αφιερώσεις και… τρυφερά φιλιά!

Με μια καλαίσθητη πρόσκληση, στην οποία αναγράφονταν τα μικρά τους ονόματα, ο Πέτρος και η Εμη κάλεσαν τους 150 φίλους τους στο dinner party που παρέθεσαν στο περίπου 30 στρεμμάτων κατάφυτο κτήμα, ιδιοκτησίας Π. Παππά, στο Μαρκόπουλο.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι που έφταναν στον χώρο του κτήματος παρέδιδαν τα αυτοκίνητά τους στους παρκαδόρους και στη συνέχεια έμπαιναν σε αυτοκινητάκια του γκολφ, προκειμένου να διασχίσουν το τεράστιο κτήμα για να βρεθούν στον χώρο του πάρτι, όπου τους υποδέχονταν εγκάρδια ο Π. Παππάς και η Ε. Λιβανίου. Η οικοδέσποινα της βραδιάς έλαμπε μέσα στο σύνολό της με κεντημένα Swarovski, ενώ είχε επιλέξει κοσμήματα σε λευκό χρυσό.

Οι προσκεκλημένοι, που απόλαυσαν δροσιστικά κοκτέιλ και εκλεκτό κρασί, εντυπωσιάστηκαν από τον βασισμένο στη μεσογειακή κουζίνα πλούσιο μπουφέ, που περιελάμβανε εντυπωσιακές σαλάτες και υπέροχα πιάτα, όπως κριθαρότο με γαρίδες, σφυρίδα, πάπια και σουβλάκι κοτόπουλο. Τα υπέροχα γλυκά που ακολούθησαν ολοκλήρωσαν τη μοναδική γευστική εμπειρία.

Ανάμεσα στους καλεσμένους που παραβρέθηκαν στο λαμπερό πάρτι ήταν ο Θόδωρος και η Ελίνα Φέσσα, ο Ανδρέας και η Μαρία Χατζηγιάννη, ο Νίκος και η Μάιρα Τσαβλίρη, η Κλέλια Χατζηιωάννου συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Σκορίλα, η συμβολαιογράφος Σίσσυ Παπαγεωργίου, ο Χρήστος Μεγάλου και η Ρουμπίνη Γεωργακοπούλου-Μεγάλου, ο Μιχάλης Τσαμάζ, ο υπουργός Νίκος Παπαθανάσης με τη σύζυγό του, ο Χάρης Θεοχάρης με τη σύζυγό του και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τη σύζυγό του Γεωργία.

Ακόμα ο μεγιστάνας Ταουφίκ Χούρι με τη σύζυγό του Χάλα, η Ιωάννα Βαρδινογιάννη, ο Σπύρος Καπράλος, η Αννα Ζέιν, ο Ηλίας Ψινάκης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τη σύζυγό του Τζένη, ο κορυφαίος γιατρός Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης με τη σύζυγό του, αλλά και η Αντζελα Βαγιωνή-Οικονομίδη. Επίσης ο Χρήστος και η Αλεξία Διβάνη, ο Στέλιος και η Λίτσα Λάβδα, η Κατερίνα Παναγοπούλου, η πρώην σύζυγος του Γ. Κούστα, Σοφία Γιαννικοπούλου, ο καθηγητής και πρύτανης του ΕΚΠΑ Θάνος Δημόπουλος και η σύζυγός του Θεοδώρα Ψαλτοπούλου.

Το «παρών» έδωσαν η Μπουμπού Μπαρμπαλιά, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, η Αικατερίνη Λαλαούνη, ο Κώστας και η Χριστιάννα Καίσαρη, το ζεύγος Θεοχαράκη, ο παραγωγός Στέλιος Κωνσταντινίδης, ο μάστερ των δημοσίων σχέσεων Γιώργος Ντάβλας, η ψυχολόγος Τζίνα Θανοπούλου και η γνωστή επιχειρηματίας και ψυχή της Μυκόνου Σούλα Λιάκου.

Η αφιέρωση της Λιβανίου στον Παππά

Μια ακόμα όμορφη στιγμή του πάρτι ήταν όταν οι οικοδεσπότες σηκώθηκαν να χορέψουν στην πίστα μαζί με την Ντέλλα Ρούνικ και τραγούδησαν το «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου», που έγραψε η ίδια στον Γιάννη Πάριο. Την ώρα εκείνη ρώτησε κάποιος από τους καλεσμένους την Ε. Λιβανίου «Ποιος να συγκριθεί μαζί του» και εκείνη απάντησε «Κανείς». Αμέσως μετά η ίδια ρώτησε τον σύντροφό της «ποια να συγκριθεί μαζί της», με τον Π. Παππά να απαντά «Καμία». Ήταν και οι δύο ιδιαίτερα χαρούμενοι και συγκινημένοι. Η είσοδος του μπαλέτου με οριεντάλ εμφανίσεις ξεσήκωσε για μία ακόμα φορά τόσο το ζευγάρι όσο και τους καλεσμένους, με τη διασκέδαση να διαρκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το κέφι άναψε

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες του αλλά και αγαπημένα τραγούδια, ξεσηκώνοντας τους οικοδεσπότες και τους καλεσμένους τους. Μαζί του και η Ιωάννα Σεβοπούλου που «έντυσε» και εκείνη με τη φωνή της μουσικά τη μαγική αυτή βραδιά.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, εκτός από τους τραγουδιστές, το μικρόφωνο πήραν και τραγούδησαν η Κ. Παναγοπούλου, ο Γ. Ντάβλας, αλλά και η Ε. Λιβανίου. Η λαμπερή οικοδέσποινα τραγούδησε μαζί με τον Γ. Ντάβλα το αγαπημένο τραγούδι «Πάρ’ το φεγγάρι και κάν’ το βέρα μου», με τους καλεσμένους να της πετούν γαρύφαλλα.

To ξυπόλυτο ζεϊμπέκικο και το τρυφερό φιλί

Χαρακτηριστική της βραδιάς και ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή του τραγουδιού «Δεν θα ξαναγαπήσω» του Στέλιου Καζαντζίδη. Η Έμη Λιβανίου σηκώθηκε στην πίστα και χόρεψε ζεϊμπέκικο ξυπόλυτη. Στη συνέχεια, κατευθύνθηκε στο πρώτο τραπέζι, όπου καθόταν ο εφοπλιστής, και το ζευγάρι αντάλλαξε ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

Λίγα λόγια για την Έμη Λιβανίου-Ζησιοπούλου

Η Έμη Λιβανίου-Ζησιοπούλου είναι από τις πιο γνωστές δημοσιογράφους και παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Είναι νομικός και δημοσιογράφος. Είναι απόφοιτος του Νομικού τμήματος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου και έχει παρακολουθήσει Κοινοτικό Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο Robert Schuman στο Στρασβούργο. Κατέχει μεταπτυχιακό στην Ιστορία της Τέχνης από το Birbeck University of London. Είναι απόφοιτος του Εργαστηρίου Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Δημοσιογραφίας στο Leadership Institute στην Ουάσιγκτον.

Από το 2014 είναι επικεφαλής του Special Edition της Huffpost.gr, μιας από τις μεγαλύτερες και πιο επιδραστικές ηλεκτρονικές εφημερίδες παγκοσμίως, προβάλλοντας σημαντικές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο. Το 2012 ξεκίνησε την εκδοτική της δραστηριότητα με το ετήσιο λεύκωμα «Η δύναμη της προσφοράς», το οποίο προβάλλει τους φιλάνθρωπους και τα ιδρύματα που επιτελούν κοινωφελές έργο. To 2018 δημιούργησε το dinamiprosforas.gr, το πρώτο ειδησεογραφικό site της χώρας για την προσφορά και την αλληλεγγύη.

Παρουσίαζε εβδομαδιαία στην τηλεόραση του Alpha εκπομπή με θέμα την προσφορά και τη φιλανθρωπία. Έχει βραβευτεί πολλές φορές για τη δράση της στον τομέα της προσφοράς και της αλληλεγγύης και είναι αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα» και μέλος των Σωματείων «Μαρία Κάλλας», Ελπίδα, MDA, όπως και της ΕΛΕΠΑΠ. Η παρουσία της είναι δυναμική τόσο στον ραδιοφωνικό αέρα, όσο και στον τηλεοπτικό ως παρουσιάστρια και anchorwoman σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι έχει καλύψει πάνω από 3.000 ρεπορτάζ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ταξιδεύοντας στην Αμερική, την Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Ποιος είναι ο Πέτρος Παππάς

O Πέτρος Παππάς είναι γιος του Κωνσταντινουπολίτη εφοπλιστή Αλέκου Παππά. Ο Πέτρος Παππάς γεννήθηκε στις ΗΠΑ το 1953. Εκεί μεγάλωσε και σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακά στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έλαβε Β.Α. στα Οικονομικά και ΜΒΑ από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν Αν Άρμπορ.

Ο Πέτρος Παππάς μυήθηκε από νωρίς τόσο στις οικογενειακές επιχειρήσεις όσο και στα μυστικά του αθλήματος της σκοποβολής. Άλλωστε, η οικογένεια Παππά είχε μεγάλη παράδοση στον αθλητισμό γενικότερα. Ο πατέρας του, Αλέκος, εκτός από τη σκοποβολή, έπαιξε και βόλεϊ σε υψηλό επίπεδο, ενώ υπήρξε σφαιροβόλος στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο.

Ο θείος του Έλληνα πλοιοκτήτη, ο Γιάννης, χρηματιστής στην Ελβετία, ήταν και αυτός αθλητής του ακοντισμού. Σε ηλικία 27 ετών, ο Πέτρος Παππάς συμμετείχε ως μέλος της ελληνικής εθνικής ομάδας σκοποβολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μόσχας το 1980, στο αγώνισμα του σκιτ, που είναι τα κυνηγετικά όπλα, καταλαμβάνοντας την 37η θέση. Επιπλέον, υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδας επί σειρά ετών και μέλος του Ομίλου Φιλάθλων Κυνηγετικού Όπλου.

 

govastileto.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.