Στον Δήμο Τήνου ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης (φωτό)

Τον Δήμο Τήνου επισκέφτηκε σήμερα ο Δήμαρχος του Δήμου Παλλήνης κ. Χρήστος Αηδόνης με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του ιδίου Δήμου κ. Αριστείδη Βίτσιο.

Ο Δήμαρχος Τήνου κ. Παναγιώτης Κροντηράς υποδέχθηκε αμφότερους τους ανωτέρω, εκ Παλλήνης δημοτικούς άρχοντες, με την ευκαιρία της παρουσίας των στο νησί της Τήνου.

Βασικό αντικείμενο της συνάντησης υπήρξε η ανταλλαγή απόψεων επί θεμάτων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αφού τόσο ο κ. Χ. Αηδόνης όσο και ο κ. Π. Κροντηράς, είναι παλιά αυτοδιοικητικά στελέχη, με εμπειρία στον χώρο. Ειδικά δε ο κ. Αηδόνης έχει διατελέσει εκτός άλλων και μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου με πλούσια δράση.

Η ανταλλαγή απόψεων υπήρξε γόνιμη και ανέδειξε κοινά σημεία συνεργασίας που υφίστανται σε ένα νησιωτικό Δήμο και ένα Δήμο της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Η υφιστάμενη υποστελέχωση των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης φαίνεται να είναι ένα από τα θέματα που απασχόλησαν τους δύο Δημάρχους.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης πρότεινε στον Δήμαρχο Τήνου, να επισκεφθεί την Παλλήνη και συμφώνησαν ότι η αυτοδιοίκηση πρέπει να στοχεύει στην δημιουργία έξυπνων και ανθρώπινων πόλεων.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.