Κορωπί: Δωρεά από τον Σύλλογο Ηπειρωτών στον Σύλλογο Φίλων παιδιών με καρκίνο “Ελπίδα”

Την Πέμπτη, 11 Ιουλίου του 2024, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κορωπίου παρέδωσε το ποσό των 550,00 ευρώ στο «Ελπίδα, Σύλλογο Φίλων παιδιών με καρκίνο».

Η αξιέπαινη και συνάμα συγκινητική δράση των παιδιών, των παιδιών των παιδικών χορευτικών τμημάτων του συλλόγου, έλαβε χώρα τον Μάιο του 2024, εκδίδοντας για πρώτη φορά παιδική εφημερίδα με τίτλο « Χαρούμενη Παρέα» και προσφέροντας όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις στο σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ».Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες για την πολύτιμη στήριξη που είχαμε από τους χορηγούς για την εκτύπωση της εφημερίδας, ήτοι :τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρης, ΤheOldΒaker/ αρτοβιοτεχνία-catering, τον βρεφονηπιακό σταθμό «Τα Μελισσάκια», τα κέντρα ξένων γλωσσών Δημήτρης Γεωργίου και το φαρμακείο Στεργίου Θεοδώρα.

Αντιπροσωπεία του συλλόγου Ηπειρωτών, συναντήθηκε την Πέμπτη 11 Ιουλίου με μέλος από την ομάδα του συλλόγου Ελπίδα και με τη Γενική Γραμματέα του Δ.Σ, Κυρία Τζωρτζίνα Έλληνα, τις οποίες ευχαριστούμε για την εγκάρδια υποδοχή και παρέδωσε το ποσό που συγκεντρώθηκε από τις πωλήσεις των παιδικών εφημερίδων.

Η δράση των παιδικών τμημάτων του συλλόγου μας έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης και γι’ αυτό εξαντλήθηκαν όλα τα αντίτυπα. Βεβαίως, σε αυτό το σημείο κρίνεται αναγκαίο να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά και τους γονείς για την ανταπόκριση και για την στήριξη της ιδέας, η οποία δε θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς συνεργασία. Επίσης, ευχαριστούμε και όλους εσάς που συμμετείχατε στην συγκεκριμένη δράση μας, αγοράζοντας την εφημερίδα των παιδικών μας τμημάτων.

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κορωπίου αποτελεί έναν ενεργό σύλλογο με ανοδική πορεία και με στόχο εκτός από τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μας, την αλληλεγγύη, γεγονός που αποδεικνύεται εμπράκτως από την προαναφερόμενη δωρεά.

Η εφημερίδα μας λοιπόν ήταν καλοτάξιδη , είχε πλήρωμα τα παιδικά μας τμήματα και φυσικά είχε ως συνταξιδιώτες όσους και όσες στηρίξατε την συγκεκριμένη δράση, αγοράζοντας την. Το να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας είναι σημαντικό…, όμως το να προσφέρουν παιδιά σε παιδιά είναι σπουδαίο και μας δίνει την ελπίδα πως το μέλλον της κοινωνίας μας θα αποτελείται από πολίτες που θα έχουν ως αξίες την συνεργασία, τη συμπόνοια και τη γενναιοδωρία.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ηπειρωτών Κορωπίου

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.