Ελεύθεροι οι γονείς του 23χρονου που πέθανε από θερμοπληξία

Ο θάνατος του 23χρονου ΑμεΑ από θερμοπληξία έχει σοκάρει την Εύβοια εδώ και μερικές ημέρες. Οι γονείς του άτυχου παιδιού είχαν συλληφθεί από την πρώτη στιγμή, με τις κατηγορίες σε βάρος τους να είναι αρκετές, ωστόσο, αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι.

Οι δύο γονείς του 23χρονου παιδιού παρουσιάστηκαν στον εισαγγελέα Χαλκίδας, όπου αποφασίστηκε να αφεθούν ελεύθεροι αλλά να παρουσιάζονται στο τοπικό αστυνομικό τμήμα στην Εύβοια.

Πληροφορίες του evima.gr αναφέρουν πως στον εισαγγελέα έδωσαν το «παρών» και δύο κάτοικοι της περιοχής, ως μάρτυρες της οικογένειας. Παρουσίασαν την κατάσταση που επικρατούσε και έδωσαν την εικόνα μιας οικογένειας αξιοπρεπούς με μεγάλη αγάπη για τα παιδιά της.

Η δικηγόρος των δύο γονέων παρέθεσε και ιατρικά έγγραφα, από τα οποία διαφαινόταν η κατάσταση του παιδιού. Ο πατέρας του ισχυρίστηκε πως πήρε το παιδί μαζί του, για να πάνε να ταΐσουν κάποια ζώα, πάρκαρε στη σκιά και άφησε ανοικτά τα παράθυρα καθώς ο 23χρονος ήθελε πάντα να μένει στο αυτοκίνητο. Μάλιστα είπε πως είχε οπτική επαφή μαζί του, και δεν είδε κάτι μεμπτό. Όταν, ωστόσο, ξεκίνησαν για το σπίτι, το παιδί άρχισε να μην αισθάνεται καλά.

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση του θανάτου του 23χρονου από θερμοπληξία έχει σοκάρει την Εύβοια. Η οικογένεια έχει βυθιστεί σε βαρύ πένθος, όπως πέπλο θλίψης έχει σκεπάσει την ευρύτερη περιοχή στην Αμάρυνθο. Οι γονείς του 23χρονου, μετά την απόφαση του Εισαγγελέα, επέστρεψαν στο σπίτι τους και άρχισαν τις προετοιμασίες για την κηδεία του παιδιού τους, που θα γίνει στην Αλβανία από όπου και κατάγονται.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.