Η 17χρονη εγγονή του Τραμπ έκλεψε τις εντυπώσεις στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων

Η 17χρονη εγγονή του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανέβηκε στη σκηνή του Εθνικού Συνεδρίου των Ρεπουμπλικανών το βράδυ της Τετάρτης για να μοιραστεί μια πλευρά του παππού της, την οποία, όπως είπε, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν βλέπουν.

Η Κάι είναι η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, και της πρώην συζύγου του, Βανέσα Τραμπ.

«Τα μέσα ενημέρωσης κάνουν τον παππού μου να φαίνεται σαν ένα διαφορετικό άτομο», δήλωσε η Κάι. «Αλλά εγώ τον ξέρω γι’ αυτό που είναι. Είναι πολύ στοργικός και αγαπητός. Θέλει πραγματικά το καλύτερο για αυτή τη χώρα. Και θα αγωνίζεται κάθε μέρα για να κάνει την Αμερική ξανά μεγάλη», είπε η 17χρονη.

Η Κάι ανέφερε ότι ο παππούς της θέλει πάντα να ξέρει πώς τα πάνε τα εγγόνια του στο σχολείο και όταν μπήκε στον κατάλογο των αριστούχων, το τύπωσε για να το δείξει στους φίλους του, σύμφωνα με το CBS News.

«Μου τηλεφωνεί στη μέση της σχολικής ημέρας για να με ρωτήσει πώς πάει το παιχνίδι μου στο γκολφ και μου λέει τα πάντα για το δικό του», είπε η Κάι. «Αλλά μετά πρέπει να του υπενθυμίσω ότι είμαι στο σχολείο και θα πρέπει να τον ξαναπάρω αργότερα».

Αν οι δυο τους δεν είναι στην ίδια ομάδα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα γκολφ, η Κάι είπε ότι ο παππούς της θα προσπαθήσει να μπει στο μυαλό της.

Αναφέρθηκε και στην απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του Ντόναλντ Τραμπ, σημειώνοντας ότι «σοκαρίστηκε» όταν άκουσε το Σάββατο την είδηση ότι ο παππούς της είχε πυροβοληθεί κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσής του στην Πενσιλβάνια. Ο τραυματισμός του Τραμπ δεν ήταν σοβαρός, αν και την Τετάρτη φορούσε επίδεσμο στο δεξί του αυτί.

«Το Σάββατο, σοκαρίστηκα όταν άκουσα ότι έχει πυροβοληθεί», είπε. «Και ήθελα απλώς να μάθω αν ήταν καλά. Ήταν σπαρακτικό το γεγονός ότι κάποιος θα έκανε κάτι τέτοιο σε έναν άλλο άνθρωπο. Πολλοί άνθρωποι έβαλαν τον παππού μου να ζήσει μια κόλαση και αυτός στέκεται ακόμα όρθιος».

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.