Και ο Θάνος Καράμπελας στην ΑΕ Πικερμίου!

Η Αθλητική Ένωση Πικερμίου (ΑΕΠ) ανακοινώνει με χαρά την ένταξη του Θάνου Καράμπελα στην ανδρική μας ομάδα μπάσκετ. Ο Θάνος, ένας έμπειρος αθλητής με σημαντικές μπασκετικές παραστάσεις, θα ενισχύσει την ομάδα μας στις θέσεις 1 και 2.

Η απόκτηση του Θάνου ήταν επιλογή του νέου προπονητή μας, Νάσου Χούμπαυλη, ο οποίος έχει καταστρώσει τα πλάνα του για τη νέα χρονιά και πιστεύει ότι ο Θάνος θα αποτελέσει σημαντικό μέρος αυτών. Με προηγούμενες θητείες σε ομάδες της Β’ Εθνικής κατηγορίας, όπως η Νέα Κηφισιά και ο Πανελευσινιακός, ο Θάνος φέρνει στην ΑΕΠ την εμπειρία και την αγωνιστική δύναμη που χρειαζόμαστε.

Η μπασκετική καριέρα του Θάνου ξεκίνησε στη Νίκη Αμαρουσίου και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Έσπερο Καλλιθέας. Γεννημένος το 1996 και με ύψος 1.85μ, ο Θάνος έχει όλα τα προσόντα για να συμβάλλει αποφασιστικά στην προσπάθειά μας στη National League 2.

Κάθε ημέρα που περνάει, η ομάδα μας γίνεται όλο και πιο δυνατή, κάτι που αναδεικνύεται και από τις εντυπωσιακές κινήσεις μας στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Αντιπρόεδρος της ΑΕΠ, κ. Γεώργιος Στραφιώτης, δήλωσε ότι “οι φίλαθλοι της ομάδας πρέπει να αναμένουν και άλλες σημαντικές προσθήκες στο άμεσο μέλλον“.

“Καλωσορίζουμε τον Θάνο Καράμπελα στην οικογένεια της ΑΕΠ και του ευχόμαστε υγεία, καλή επιτυχία και πολλές νίκες με τα χρώματά μας!”, δήλωσε ο Παναγιώτης Χατζηνικολάου, Πρόεδρος ΑΕ Πικερμίου

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.