Μελέτης Ηλίας: Έχω κάνει ουσίες, θα μπορούσα να είμαι στα θυμαράκια

Στην περίοδο που δοκίμασε ναρκωτικά αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Μελέτης Ηλίας σε συνέντευξη που παραχώρησε, εξηγώντας ότι μίλησε δημόσια για την εμπειρία του ώστε να δείξει στα νέα παιδιά ότι, ακόμη και αν πέσουν σε αυτή την «παγίδα», μπορούν να βγουν.

«Αυτός ήταν ο κύριος λόγος που είπα ότι έχω δοκιμάσει ναρκωτικά» είπε χαρακτηριστικά ο Μελέτης Ηλίας στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», προσθέτοντας ότι ο ίδιος στάθηκε τυχερός, αφού «θα μπορούσα κάλλιστα να είμαι στα θυμαράκια».

Μελέτης Ηλίας για την περίοδο που δοκίμασε ναρκωτικά: Υπό άλλες συνθήκες, θα μπορούσα να είχα καταστραφεί
«Η δήλωση αυτή, σαν τίτλος, είναι πολύ πιασάρικη, το “έχω κάνει ναρκωτικά”. Είναι πιασάρικη γιατί δεν το περιμένεις και γιατί δεν είναι τόσο πολιτικά ορθό να το παραδεχτείς δημόσια», τόνισε ο δημοφιλής ηθοποιός.

«Ο λόγος που το είπα είναι γιατί στάθηκα τρομερά “κ@@@φαρδος”, γιατί, υπό άλλες συνθήκες, θα μπορούσα να είχα καταστραφεί. Καλό θα ήταν να μην το ρισκάρουμε, γιατί έχουν καταστραφεί πολλοί. Εγώ, επειδή μένω και σε μια δύσκολη περιοχή και περνάω και το βλέπω γύρω μου, βλέπω ανθρώπους να παραπαίουν, αυτό που λέω είναι ότι, ναι, δοκίμασα βλακωδώς, γιατί ήταν μια τρέλα της νεότητας, ήταν μια παρέα και μια συγκυρία, αλλά αν γυρνούσα τη ζωή μου πίσω, δεν θα το ξαναέκανα. Θα το σκεφτόμουν διπλά και τριπλά», συνέχισε.

«Η ζωή με δίδαξε ότι ήμουν απλά “κ@@@φαρδος”, κάλλιστα θα μπορούσα αυτή τη στιγμή να είμαι στα θυμαράκια. Στα 45 μπορώ να πω πια ότι έχω περάσει από φάσεις νεανικής ηλιθιότητας», παραδέχτηκε ο Μελέτης Ηλίας.

iefimerida.gr

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.