Αρτέμιδα: Silver Alert για την εξαφάνιση του πρώην δημάρχου Βάιου Τυράκη

Silver Alert εκδόθηκε για την εξαφάνιση του πρώην Δημάρχου Αρτέμιδος Βάιου Τυράκη, για την οποία σας έχουμε ενημερώσει μέσα από το iRafina.gr

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένου.

Ο Βάιος Τυράκης, 80 ετών, εξαφανίστηκε το μεσημέρι της 18/07/2024, στην περιοχή του Κάστρου Βοιωτίας.

Ο 80χρονος, αναχώρησε από το σπίτι του, στην Αρτέμιδα Αττικής, το πρωί της 18ης Ιουλίου 2024, με το αυτοκίνητο του, ΙΧΕ μάρκας TOYOTA COROLLA χρώματος γκρι και με αριθμό κυκλοφορίας ΧΕΤ6296, προκειμένου να μεταβεί στο χωριό του, Μουζάκι Καρδίτσας.

Στις 11.00 π.μ., σε επικοινωνία που είχε με τους οικείους του ανέφερε ότι βρίσκεται έξω από το χωριό Κάστρο Βοιωτίας, καθώς το αυτοκίνητο του ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης στα λάστιχα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, διερχόμενος πολίτης, τον βοήθησε καλώντας κινητό συνεργείο βουλκανιζατέρ, το οποίο έφτασε στο σημείο, επισκεύασε την βλάβη και εν συνέχεια τον κατεύθυνε προς την Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, με προορισμό την Αθήνα.

Σύμφωνα με τις Αρχές, το τελευταίο στίγμα του κινητού του τηλεφώνου, πριν απενεργοποιηθεί, καταγράφηκε στις 18 Ιουλίου 2024 και ώρα 15.00 μ,μ στην περιοχή Παναγίτσα Αλιβερίου, Εύβοιας. Έκτοτε αγνοείται.

Έχει λευκά κοντά μαλλιά με μετωπική φαλάκρα, καστανά μάτια, ύψος 1,63μ και είναι κανονικού βάρους.

Πάσχει από Άνοια.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το βράδυ της 19/07/2024 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.