Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 20 Ιουλίου

Κριός
Ίσως να απολαμβάνετε περισσότερο τις καλές συζητήσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να εξετάσετε νέες γραμμές σκέψης και να διαλύσετε άκαμπτες στάσεις και πεποιθήσεις.

Ταυτόχρονα, μπορεί να ανάψουν κάποιες έντονες συζητήσεις που θα αμφισβητήσουν τη θέση σας, δείχνοντάς σας πού ίσως χρειαστεί να είστε πιο καλά ενημερωμένοι, κάτι που μπορεί να πυροδοτήσει λίγο το ανταγωνιστικό σας πνεύμα!

Ταύρος
Ίσως σας ενδιαφέρει περισσότερο να σκεφτείτε πώς θα βγάλετε περισσότερα χρήματα με διαφορετικούς τρόπους. Εφόσον ο Δίδυμος κυβερνά τον οίκο των οικονομικών και των πόρων σας, ίσως να έχετε περισσότερα κίνητρα να κυνηγήσετε ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται, αντί να περιμένετε να έρθουν σε εσάς.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι δεν είναι όλες οι ευκαιρίες εξίσου σημαντικές, οπότε φροντίστε να διαβάσετε τα ψιλά γράμματα πριν υπογράψετε οτιδήποτε.

Δίδυμοι
Μπορεί να νιώσετε μια τεράστια ώθηση σαν κίνητρο, οπότε αν έχετε κολλήσει στην αναβολή, αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή να σηκωθείτε και να ξεσκονιστείτε.

Παράλληλα, μπορεί να γίνετε πιο κοινωνικοί από το συνηθισμένο και να συναντήσετε αδελφές ψυχές με παρόμοιο τρόπο σκέψης. Απλά προσέξτε να μην κοινωνικοποιείστε υπερβολικά για να αποφύγετε τις ευθύνες σας, καθώς αυτό μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ αργότερα.

Καρκίνος
Μπορεί να κινήστε λίγο πιο αργά στην πράξη, αλλά η σκέψη σας μπορεί να είναι πιο γρήγορη. Το υποσυνείδητό σας θα σας μιλήσει για βήματα που πρέπει να κάνετε και που μπορεί να σας φοβίσουν λίγο, αλλά αυτά τα βήματα θα μπορούσαν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην δική σας εξέλιξη.

Εάν αισθάνεστε μπερδεμένοι για το ποια κατεύθυνση να πάρετε, σκεφτείτε την τρέχουσα πορεία σας. Ποιες στιγμές έμπνευσης είχατε πρόσφατα; Σκεφτείτε τα πάθη σας, τους στόχους σας και τις ευκαιρίες που σας ενθουσιάζουν.

Λέων
Έχετε καθυστερήσει να εργαστείτε για το μακροπρόθεσμο σας όραμα; Εάν κάποτε το όραμα φαινόταν θολό, τώρα μπορεί να είστε σε θέση να συνδέσετε τις κουκίδες που δεν μπορούσατε να δείτε προηγουμένως.

Ακολουθήστε τις περιέργειές σας σαν ψίχουλα ψωμιού, καθώς είναι τα μικρά σπρωξίματα προς το πεπρωμένο σας. Συνεργάζεστε με το σύμπαν και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πιστέψετε στον εαυτό σας και σε αυτά που είναι πιθανά για εσάς σε αυτή τη ζωή.

Παρθένος
Περιμένετε κάποια εξέλιξη στην καριέρα σας, οπότε αν έχετε κάνει αιτήσεις για νέες θέσεις εργασίας, μπορεί να δείτε πρόοδο και να έχετε πολλές επιλογές ανάμεσα σας. Αρκεί να μείνετε σταθεροί στις εργασιακές σας αξίες και θα σας είναι εύκολο να εντοπίσετε ποια εταιρεία ή επιχείρηση σας ταιριάζει καλύτερα.

Μην υπεραναλύετε τη διαδικασία. Ακολουθήστε το ένστικτό σας. Πιο σημαντικό, να θυμάστε ότι μερικές φορές δεν είναι οι πιο λαμπερές δουλειές που μας κάνουν να νιώθουμε πιο ολοκληρωμένοι.

Ζυγός
Ταξίδια είναι στον ορίζοντα, οπότε αν έχετε επισκεφτεί τα ίδια μπαρ και καφετέριες, ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα πράγματα. Νέα μέρη, νέα πρόσωπα. Με το να βγείτε από τη ζώνη άνεσης σας, ανοίγεστε στην πιθανότητα να συνδεθείτε με μια διαφορετική σκηνή.

Αυτή η αλλαγή μπορεί να ενεργοποιήσει τις αισθήσεις σας με φρέσκο τρόπο και να σας φέρει σε ένα πιο ποικιλόμορφο φάσμα σκέψεων και εμπειριών.

Σκορπιός
Η αποστολή σας για σήμερα είναι να λάβετε υπόψη τις επιθυμίες σας, τις λαχτάρες σας και τις υποσχέσεις σας. Τι έχετε υποσχεθεί τον τελευταίο καιρό;

Αυτή είναι είτε μια στιγμή να ανανεώσετε τη δέσμευσή σας σε αυτά είτε να κόψετε τους δεσμούς μαζί τους. Αν δεν σας κάνει να νιώθετε πιο δυναμωμένοι, να μην μπορείτε να αναπτυχθείτε και να σας προκαλεί να γίνετε πιο εκλεπτυσμένοι στην αυτοκυριαρχία σας, τότε πρέπει να κάνετε αυτό που σας φαίνεται σωστό.

Τοξότης
Οι σχέσεις σας πρόκειται να γίνουν πολύ πιο δυναμικές. Ίσως να πέσετε στη μία πλευρά της πλάστιγγας, όπου θα νιώσετε πιο έντονη την επιθυμία να έρθετε πιο κοντά στoν σύντροφό σας.

Μπορεί να θέλετε να φύγετε και να βρείτε τη δική σας αίσθηση ελευθερίας και αυτονομίας – ειδικά αν έχετε νιώσει περιορισμένοι πρόσφατα. Στις ρομαντικές σχέσεις, για να ευδοκιμήσει ο ερωτισμός, πρέπει να υπάρχει μια λεπτή ισορροπία μεταξύ της ενότητας και της απόστασης.

Αιγόκερως
Ίσως βρεθείτε να κάνετε ταχυδακτυλουργικά σε διαφορετικά projects, κάτι που μπορεί να αμφισβητήσει την αίσθηση άνεσης και σταθερότητας σας, παρόλα αυτά θα μπορούσε να είναι συναρπαστικό!

Είναι προσωρινό, και μερικές φορές, πρέπει να αλλάξουμε ταχύτητα για να προκαλέσουμε τους εαυτούς μας και να ανακαλύψουμε νέους τρόπους εργασίας που μπορεί να μας εμπνεύσουν ξανά με κάποιο τρόπο. Υπάρχει πάντα κάποιο καινούριο ψηφιακό εργαλείο που θα μπορούσε να βοηθήσει στη βελτιστοποίηση της ροής εργασίας σας, οπότε ψάξτε στο διαδίκτυο.

Υδροχόος
Πότε ήταν η τελευταία φορά που βάλατε τη δημιουργικότητά σας σε δράση; Ίσως μερικές φορές να σας κατακλύζουν ερωτήσεις για το αν θα πετύχει.

Αυτή τη φορά, μην αφιερώσετε πολύ χρόνο στη σκέψη. Μέχρι να το σκεφτείτε αρκετά, θα μπορούσατε να βρίσκεστε ήδη στη μέση του δρόμου, αν απλά το τολμούσατε μόλις νιώσατε την δημιουργική ώθηση. Προσκαλέστε κάποιον συνεργάτη στο γραφείο και ίσως να δημιουργήσετε κάτι μαγικό.

Ιχθύες
Η οικογενειακή ζωή και η ζωή στο σπίτι μπορεί να είναι πιο δραστήριες από το συνηθισμένο. Άλλοι μπορεί να χρειάζονται την προσοχή και τον χρόνο σας, κάτι που μπορεί να διαταράξει το δικό σας πρόγραμμα. Απλά φροντίστε να αναλάβετε πρώτα τα δικά σας βασικά καθήκοντα πριν προσφέρετε βοήθεια.

Επιπλέον, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να διοργανώσετε δείπνα με ωραίες συζητήσεις με τους ανθρώπους που αγαπάτε, καθώς είναι πιο πιθανό να κοινωνικοποιηθείτε στο σπίτι παρά στην πίστα ενός κλαμπ.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.