Συνελήφθη ο 18χρονος γιος πασίγνωστου παίκτη ριάλιτι – Eίχε κρύψει πάνω του ναρκωτικές ουσίες

Ο νεαρός που συνέλαβαν οι αστυνομικές Αρχές στο Χαλάνδρι είναι μόλις 18 ετών, γιος γνωστού παίκτη ριάλιτι που άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση, ενώ στη μετά-ριάλιτι εποχή είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ.

Όπως αποκαλύπτει το iEidiseis, μέσα στο παπούτσι του δεξιού ποδιού του είχε κρύψει μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ναρκωτική ουσία και συγκεκριμένα ακατέργαστη κάνναβη του 1 γραμμαρίου, ενώ μέσα στο πορτοφόλι του εντοπίστηκαν 15 ηρεμιστικά χάπια, χωρίς να διαθέτει κάποια ιατρική συνταγή.

Ο έλεγχος

Τον έλεγχο έκαναν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που είχαν περιπολία από τη Διεύθυνση ασφάλειας Αττικής, στη συμβολή των οδών Χρυσανθέμων και Ροδοδάφνης στο Χαλάνδρι. Η ώρα ήταν 2:20 ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης (17/7) όταν σταμάτησαν τον 18χρονο προκειμένου να του κάνουν έλεγχο.

Οι αστυνομικοί μόλις εντόπισαν τη ναρκωτική ουσία και τα ηρεμιστικά χάπια, οδήγησαν το νεαρό στο τμήμα προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου.

Τι υποστήριξε ο γιος του πρώην παίκτη ριάλιτι για τις ναρκωτικές ουσίες

Στις ερωτήσεις των αστυνομικών ο 18χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι είναι περιστασιακός χρήστης και ότι η ουσία αυτή ήταν για προσωπική του χρήση και ότι την είχε προμηθευτεί από άγνωστο άτομο στην Ομόνοια, πληρώνοντας το ποσό των 20 ευρώ.

Όσο για τα χάπια, ανέφερε ότι ήταν της γιαγιάς του και πως τα πήρε ο ίδιος προκειμένου να τον βοηθήσουν στις αϋπνίες που είχε. Μάλιστα, στους αστυνομικούς δήλωσε μετανιωμένος για τις πράξεις του. Σημειώνεται ότι λίγες ώρες αργότερα, με προφορική εντολή του Αντιεισαγγελέα Ποινικής Δίωξης, αφέθηκε ελεύθερος.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.