Πέθανε η 61χρονη σύντροφος του Κλιντ Ίστγουντ – “Ήταν μια υπέροχη, στοργική γυναίκα και θα μου λείψει πολύ”

Η επί χρόνια σύντροφος του θρύλου του κινηματογράφου Κλιντ Ίστγουντ, Κριστίνα Σαντέρα, πέθανε σε ηλικία 61 ετών.

«Η Κριστίνα ήταν μια υπέροχη, στοργική γυναίκα και θα μου λείψει πολύ», ανέφερε ο 94χρονος Ίστγουντ σε δήλωσή του την Πέμπτη. Δεν έχουν γίνει γνωτσές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον θάνατο της Σαντέρα και ο εκπρόσωπος της Warner Bros. δεν έκανε περαιτέρω σχόλια όταν επικοινώνησαν με τους Times.

Η Σαντέρα και ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης φέρονται να γνωρίστηκαν όταν εργαζόταν ως οικοδέσποινα στο Mission Ranch Hotel and Restaurant του Ίστγουντ στο Carmel-by-the-Sea. Άρχισαν να βγαίνουν το 2014, αλλά ο Ίστγουντ παρέμεινε σιωπηλός σχετικά με τη σχέση τους.

 

Ενώ το ζευγάρι κρατούσε σιγή ιχθύος για το ειδύλλιό του, η ΣΑΝΤΈΡΑ συνόδευε περιστασιακά τον σταρ του «Dirty Harry» στο κόκκινο χαλί. Έκανε το ντεμπούτο της στο πλευρό τουστα βραβεία Όσκαρ το 2015, όταν η ταινία του «American Sniper» ήταν υποψήφια για έξι Όσκαρ. Τον συνόδευσε επίσης σε εκδηλώσεις γύρω από την ταινία «Sully» του 2016, την ταινία «The Mule» του 2018 και την ταινία «Richard Jewell» του 2019.

Πριν από τη σχέση του με τη Σαντέρα, ο σκηνοθέτης των ταινιών «Million Dollar Baby» και «Unforgiven» ήταν παντρεμένος με το μοντέλο Μάγκι Τζόνσον από το 1953 έως το 1984 και με την παρουσιάστρια ειδήσεων Ντίνα Ρουίζ από το 1996 έως το 2014. Ο Κλιντ Ίστγουντ έχει αποκτήσει 8 παιδιά.

Με πληροφορίες από The Los Angeles Times, lifo.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.