Επεισοδιακή συναυλία της Άννας Βίσση στα Χανιά – Το απρόοπτο λίγο πριν το τέλος

Αντιμέτωπη με ένα απρόοπτο ήρθε η Άννα Βίσση στη διάρκεια της συναυλίας της το βράδυ της Παρασκευής στα Χανιά. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, zarpanews.gr, λίγο πριν από το τέλος της συναυλίας, «έπεσε μαύρο» στη σκηνή και η μουσική σταμάτησε. Ήχος και φώτα σταμάτησαν να λειτουργούν, κάτι που ομολογουμένως συμβαίνει σπάνια σε τέτοιου μεγέθους live.

Το τεχνικό πρόβλημα είχε ως αποτέλεσμα τη μεγάλη απογοήτευση του κόσμου, που άρχισε να αποχωρεί. Ωστόσο η Άννα Βίσση και οι συνεργάτες της δεν πτοήθηκαν. Συνέχισαν να τραγουδούν περίπου μισή ώρα μετά το μπλακ άουτ, ακόμη και για τους λίγους που ήταν πολύ κοντά στη σκηνή και ήταν οι μοναδικοί που μπορούσαν να τους ακούσουν χωρίς μικρόφωνα.

Το τεχνικό πρόβλημα αποκαταστάθηκε περίπου ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα και ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τη μία.

Η Άννα Βίσση, εντυπωσιακή φωνητικά και με πολλή διάθεση, χάρισε στους Χανιώτες μία «γεμάτη» συναυλία, καθώς παρέμεινε στη σκηνή συνολικά σχεδόν 3 ώρες χωρίς διακοπή και ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια από το πλουσιότατο ρεπερτόριό της, αφήνοντας όμως για αρκετό κόσμο, μία γλυκόπικρη γεύση λόγω του τεχνικού προβλήματος.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.