Στράτος Τζώρτζογλου: «Μου είχαν πει να μην γίνω ηθοποιός γιατί θα έπρεπε να περάσω από κρεβάτια – Αυτό ισχύει»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα έδωσαν συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!». Ο επιτυχημένος ηθοποιός, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μίλησε και για τις ερωτικές προσεγγίσεις που δέχτηκε από άνδρες στον χώρο του θεάματος.

Όταν πρωτοξεκινούσες, αισθάνθηκες ποτέ άβολα από αδιάκριτες προσεγγίσεις ανδρών με ισχύ στον χώρο σου;
Στράτος: Τότε ακούγονταν πολλά. Ο πατέρας μου και η μάνα μου είχαν πει: «Μην γίνεις ηθοποιός γιατί θα πρέπει να περάσεις από κρεβάτια». Αυτό ισχύει. Αν και δεν είναι η τακτική που χαρακτηρίζει στο σύνολο τον χώρο. Είχα τη μεγάλη τύχη να κάνω σημαντικές δουλειές, αλλά είχα και πάθος για να πετύχω με τις αξίες μου ψηλά και με αυτοσεβασμό. Δεν υπέκυψα ούτε μία φορά. Γνώρισα ανθρώπους που με ήθελαν ερωτικά αλλά δεν μου την έπεσαν ποτέ και συνεργάστηκα μαζί τους. Ειδικά με όλα τα μεγάλα ονόματα που δούλεψα, ποτέ δεν έπαιξε ρόλο το σεξουαλικό.

Πέρασα εποχές που δεν είχα λεφτά να αγοράσω ούτε ζάχαρη. Είχα όμως μια αγωνίστρια δίπλα μου, την Μαρία. Ευτυχώς δεν πληρώναμε νοίκι –ήταν δικό της το σπίτι όπου μέναμε– και μπόρεσα να κρατήσω το επίπεδο υψηλά, παρά τις «προτάσεις» που υπήρχαν. Και όταν έκλεινες πόρτες, έκλειναν πολλές μαζί. Πώς να προλάβει να σε γνωρίσει ο άλλος, αν είσαι δηλαδή καλό παιδί και συνεργάσιμος, όταν έπεφταν τηλέφωνα και έλεγαν «αυτόν αποκλείστε τον»;

Ευτυχώς άνοιξε τότε η ιδιωτική τηλεόραση, που έφερνε κάποια χρήματα. Αλλιώς δεν θα υπήρχα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Τώρα νομίζω ότι έχουν αλλάξει πολλά. Δεν θεωρώ ότι παίζει τόσο καθοριστικό ρόλο το κρεβάτι. Υπάρχουν πλέον πολλές φωνές και αν κάποιος νέος θέλει να βρει τον χώρο του, θα τον βρει.

enikos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.