Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Προσφορές της τάξεως του 15 με 20% για μεμονωμένους επιβάτες και οικογένειες

«Aπό την προηγούμενη εβδομάδα μας ήρθαν οι πρώτες ανακοινώσεις από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες περί προσφορών στα περισσότερα δρομολόγια. Μιλάμε για προσφορές που προσφέρουν μία έκπτωση της τάξεως του 15 με 20% κυρίως στις γραμμές των Κυκλάδων, είτε κεντρικών Κυκλάδων είτε Δυτικών, όπου υπάρχει και η μεγάλη ζήτηση σε όλα τα δρομολόγια αρχής γενομένης αν θυμάμαι καλά από σήμερα» τόνισε ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Οικονόμου μιλώντας στην εκπομπή Newsroom και τον δημοσιογράφο Γιώργο Σιαδήμα.

Όπως εξήγησε «αφορά είτε μεμονωμένους επιβάτες είτε οικογένειες, καθώς η έκπτωση δίνεται στο εισιτήριο της οικονομικής θέσης για όλους τους προορισμούς. Παραδείγματος το Πειραιάς – Μύκονος ας πούμε, που είναι στα 87 ευρώ ήταν στα 87 ευρώ πλέον από σήμερα θα είναι στα 72 ευρώ».

Για τις τιμές των εισιτηρίων από νησί σε νησί τόνισε « το θέμα αυτό το έχουμε αναδείξει πάρα πολλές φορές που είχα την τιμή να με φιλοξενήσει στη συχνότητα της η ΕΡΤ, ότι έχει όντως ξεφύγει κοστολογικά στους περισσότερους προορισμούς[…] Κυρίως αυτό έχει επιρροή στον επισκέπτη από την Αθήνα ή από το εξωτερικό.

»Γιατί ο νησιώτης, ας μην ξεχνάμε και τον Μοναδικό Αριθμό Νησιώτη που του προσφέρει μια μόνιμη έκπτωση χειμώνα – καλοκαίρι σε όλους τους προορισμούς και σε όλα τα δρομολόγια, άσχετα αν αφορούν το νησί του οπότε εκεί υπάρχει μια κάλυψη. Σε κάθε περίπτωση για μένα το θετικό της υπόθεσης είναι ότι και οι ακτοπλόοι παίρνουν το μήνυμα πολύ σωστά όπως είπατε. Η λέξη Επιτροπή Ανταγωνισμού προκαλεί φόβο ακόμα σε πολύ κόσμο και καλά κάνει. Οπότε, έστω και αργά, κάλλιο αργά παρά ποτέ».

Αναλυτικά η συνέντευξη του κ. Οικονόμου στο βίντεο που ακολουθεί

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.