Τράπεζες: Έρχονται συνδρομές – Τα πακέτα & πόσο θα κοστίζουν

Μεταφορές χρημάτων και άλλες συναλλαγές που έχουν επιπλέον προμήθειες, επιχειρούν να «σβήσουν» οι τράπεζες, υιοθετώντας μοντέλο… ίντερνετ, με συνδρομητικά πακέτα και προσφορές για τους πελάτες τους. Επί της ουσίας, πληρώνοντας από 2 έως 10 ευρώ τον μήνα, οι πελάτες θα μπορούν να επιλέγουν ένα από τα διαθέσιμα πακέτα, που περιλαμβάνουν δωρεάν συναλλαγές.

Στόχος είναι αφενός να εξασφαλίσουν μια σταθερή σχέση με τους πελάτες τους, και αφετέρου να μειώσουν τις χρεώσεις στις μεμονωμένες συναλλαγές. Τα πακέτα αυτά κυκλοφορούν εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο, αλλά τώρα παρατηρείται μεγαλύτερη προσπάθεια για να προωθήσουν τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ, ο πελάτης μπορεί να πληρώνει μια μηνιαία συνδρομή ή και ετήσια, έχοντας αρκετό αριθμό δωρεάν συναλλαγών ανάλογα με το πακέτο:

Εθνική Τράπεζα: Τα πακέτα Value, e-Value, Value Plus ξεκινούν από μηνιαίο κόστος 2 ευρώ, έως 5 ευρώ, είτε ετήσιο κόστος 55 ευρώ. Περιλαμβάνονται πάγιες εντολές, μεταφορές, πληρωμές λογαριασμών, ωστόσο, σε «προσφορά» είναι οι αναλήψεις μετρητών από ΑΤΜ άλλων τραπεζών.

Eurobank: Τα My Advantage Banking έχουν τέσσερις κατηγορίες: Silver, Gold, Platinum. Το όφελος για τον πελάτη είναι περίπου 3,10 ευρώ τον μήνα για το βασικό πακέτο, ενώ φτάνει μέχρι τα 52,30 ευρώ τον μήνα για όσους επιλέξουν το πλήρες.

Alpha Bank: Τρία συνδρομητικά προϊόντα στο My Alpha Benefit. Κοστίζουν από 2 έως 10 ευρώ τον μήνα και στις δωρεάν παροχές είναι οι αναλήψεις μετρητών από ΑΤΜ άλλης τράπεζας.

Πειραιώς: Παρέχει μόνο ένα πρόγραμμα μέχρι στιγμής, το οποίο ονομάζεται «ΕξόφΛΥΣΗ» και έχει ετήσια συνδρομή 10 ευρώ.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.