Ντέμη Γεωργίου: Η τελευταία της επιθυμία – Πότε θα γίνει η κηδεία της

Η Ντέμη Γεωργίου πέθανε σε ηλικία μόλις 39 ετών, το πρωί της Δευτέρας 22 Ιουλίου. Η πρώην διαγωνιζόμενη του «Masterchef» υπέστη σηπτικό σοκ από σοβαρή λοίμωξη, ενώ βρισκόταν στην Πάρο για επαγγελματικούς λόγους και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας. Δυστυχώς, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τη σοβαρή λοίμωξη.

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου της συγκλόνισε τους οικείους της, οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί.

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Ιουλίου, στις 12:00, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Σύμφωνα με τις επιθυμίες της, οι παρευρισκόμενοι παρακαλούνται να φορούν λευκά ρούχα.

Οι φίλοι της, μέσα από τα social media, έχουν ζητήσει αντί για λουλούδια, να γίνουν δωρεές για τα αδέσποτα ζώα της Πάρου, όπως ήταν η επιθυμία της Ντέμης. «Ας προσευχηθούμε όλοι μαζί για την ψυχή της» αναφέρουν στο βίντεο που δημοσίευσαν.

 

@archi43718 Πέμπτη 25, Ιουλίου και ώρα 12 στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών θα Τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία της Δήμητρας Γεωργίου 🙏🕊️🙏🕊️ #foryoupage❤️❤️ #foryou #fyp #love #funeral @Demmy P. Georgiou @miougatopoulos @ΣΚ@ΣΚΑΪ TVN@ANT1e@Mega TVt@[email protected]@OPENTVGRn@Andriana Manettar@ertofficialR@ERT NEWSl@AlfaTV ♬ πρωτότυπος ήχος – Archi 🧿 Άρτζι 🧿

ethnos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.