Σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα σε δύο οικογένειες

Επιτέθηκαν σε 37χρονο με μεταλλική σούβλα επειδή πήγε να πατήσει 14χρονη με το αυτοκίνητο

Παραλίγο τραγωδία στον Πύργο Ηλείας. Το απόγευμα της Δευτέρας (22/07) σημειώθηκε σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα σε δύο οικογένειες. Ένας άντρας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας 14χρονης, ενώ ο πατέρας και ο θείος της, του επιτέθηκαν στη συνέχεια με σούβλα και πιστόλι.

Για την υπόθεση, έχουν συλληφθεί και αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του ilialive.gr, ο 37χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας το μεσημέρι της Δευτέρας με το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα που ανήκαν σε άλλη οικογένεια. Ο 37χρονος διαπληκτίστηκε έπειτα από αυτό με έναν 35χρονο στον οποίο άνηκε το ένα αυτοκίνητο.

Ο 37χρονος φέρεται στη συνέχεια με το αυτοκίνητό του, να επιτάχυνε απότομα και να πήγε να χτυπήσει την 14χρονη κόρη του 35χρονου. Η μητέρα της πρόλαβε να την τραβήξει από το δρόμο και να την γλιτώσει.

Στη συνέχεια ο 35χρονος μαζί με τον αδελφό του, ακινητοποίησαν τον 37χρονο και με μια μεταλλική σούβλα τον χτύπησαν, στο χέρι και στο σώμα του, τραυματίζοντάς τον. Παράλληλα και ένα άλλο μέλος της δεύτερης οικογένειας ο 59χρονος πατέρας του 35χρονου και του 38χρονου, φέρεται να απείλησε με πιστόλι και λεκτικά τον 37χρονο.

Μετά από μεγάλη κινητοποίηση των αρχών ο 37χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ συνελήφθη και ο 35χρονος που κατηγορείται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Ο 38χρονος και ο 59χρονος διαφεύγουν της σύλληψης και αναζητούνται.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.