Νίνο: «Δεν είχα ποτέ επαφή με ναρκωτικές ουσίες ούτε αλκοόλ – Είναι μύθος»

Ο Νίνο μίλησε στη διαδικτυακή εκπομπή του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο YouTube για τα πρώτα του βήματα στη μουσική όταν τραγουδούσε στη Ρόδο, αλλά και το Fame Story.

Ακόμα ο γνωστός τραγουδιστής επιβεβαίωσε ότι είναι μαζί με τη Ζόζεφιν, ενώ διέψευσε τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς για εκείνον και αφορούσαν ναρκωτικές ουσίες.

«Δεν είχα ποτέ επαφή με ναρκωτικές ουσίες ούτε αλκοόλ. Είναι μύθος αυτό. Δεν ξέρουν ότι έχω ένα θέμα που κάνει trigger point, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό», είπε ο Νίνο.

Όταν ρωτήθηκε για τη Ζόζεφιν, ο τραγουδιστής επιβεβαίωσε ότι είναι ζευγάρι, λέγοντας: «Είμαι με τη Ζόζεφιν. Είναι η καλύτερη παρέα που θα μπορούσα να έχω. Γελάμε, τραγουδάμε, μιλάμε. Οπουδήποτε και αν είσαι, το σημαντικότερο από όλα είναι να έχεις καλή παρέα. Έχουμε πολλά κοινά, γελάμε! Γνωριζόμασταν από παλιά».

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω στα πρώτα του βήματα στη μουσική, ο Νίνο ανέφερε: «Είμαι στη μουσική και τραγουδάω πάνω στη σκηνή από το Γυμνάσιο. Μετά από το Λύκειο ξεκίνησα να δουλεύω στα μπουζούκια. 7 στα 7. Το βράδυ έλεγα δύο τραγούδια εκεί στη Ρόδο και το πρωί πήγαινα στο σχολείο σερί.

Στην αρχή όταν πήγαινα στο σχολείο με το κοστούμι ήταν κάπως περίεργο. Έτσι ξεκίνησα, λοιπόν. Μετά είπα να κάνω οντισιόν στην Αθήνα, έκανα σε όλα τα μαγαζιά και δεν με έπαιρνε κανείς. Τα έκανα σκ**ά πολλές φορές».

«Πήγα στην πρώτη οντισιόν του Fame Story, είδα ένα θέατρο γεμάτο με 500 άτομα μέσα και λέω “καλά, εντάξει σιγά μην με πάρουν στα 500 άτομα ούτε στα 30 δεν με έπαιρναν”. Ρώτησα μια γυναίκα από την παραγωγή και μου είπε ότι ήταν καμιά 10αριά θέατρα γεμάτα εκείνη τη στιγμή, δηλαδή χιλιάδες άτομα. Και λέω “εντάξει, άστο”.

Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι είχαν άλλη μια οντισιόν και λέω “δεν ξαναπάω”. Με ξαναπήραν τηλέφωνο. Τελικά πήγα και λέω “άλλη μια οντισιόν δεν πειράζει”. Λέω τα τραγούδια μου και ήμουν ο τελευταίος που πήραν.

Εκείνη τη στιγμή έγινα πάρα πολύ γνωστός χωρίς τραγούδια. Ο πρώτος δίσκος βγήκε μετά και έγινε η απονομή στο Σύνταγμα», είπε στη συνέχεια ο Νίνο για τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του μουσικού ριάλιτι του ΑΝΤ1 το φθινόπωρο του 2002.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το πιο άβολο περιστατικό που έχει βιώσει από θαυμάστριά του, ο Νίνο απάντησε:

«Στη σκηνή όταν ήμουν, δεν θα το ξεχάσω ποτέ, βλέπω μια κοπέλα η οποία τρέχει, σπρώχνει, πετάει πράγματα. Ανεβαίνει πάνω στη σκηνή και με δαγκώνει στο λαιμό με όλη της τη δύναμη».

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.